USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

AYRIŞMAYA FIRSAT VERMEYİN

AYRIŞMAYA FIRSAT VERMEYİN

AYRIŞMAYA  FIRSAT VERMEYİN
14-01-2017 08:51
Google News

              Belediye Başkanı Sami Aydın, Ak Parti yönetimiyle birlikte STK´lara yaptığı ziyarette "Bizim zenginliklerimizi ayrıştırma unsuru olarak görüyorlar, buna fırsat vermemeliyiz"dedi

 Beste KURT

              Belediye Başkanı Sami Aydın, Ak Parti yönetimiyle birlikte bazı Sivil Toplum Kuruluşları´na yaptığı ziyarette birlik ve beraberlik vurgusu yaparak "Bizim zenginliklerimizi ayrıştırma unsuru olarak görüyorlar, buna fırsat vermemeliyiz" dedi.

                Zaman zaman bu tür ziyaretlerde bulunarak, STK´ların sorunlarını dinleyen ve fikir teatisinde bulunan Belediye Başkanı Aydın ve Ak Parti yönetimi, geçtiğimiz gün de MERDER, Zaralılar Derneği ve Elbeyliler Derneği´ni ziyaret etti.

                FIRSAT

                VERMEYİN

                Zaralılar Derneğini ziyaretinde, Sivas´ın ilçelerinin ayrı ayrı kültürlere sahip olduğunun  altını çizen Başkan Aydın "Bizim zenginliklerimizi ayrıştırma unsuru olarak görüyorlar, buna fırsat vermemeliyiz. Güneydoğu 40 yıldır kan revan içerisinde, bazen köy bastılar, farklı yollardan bunu yapmaya çalıştılar. Güneydoğuya şu anda kamu yatırımları yapıldığını görüyoruz, iş adamlarının fabrikalarını oraya taşıması noktasında teşvikler var. Oradaki halka devlet sahip çıkıyor. Bizim de Zara kardeşliğine ihtiyacımız var. Hangi görüşten olursa olsun önemli olan Zaralı olmasıdır. Bunu Türkiye´ye diye yaymamız lazım." ifadesini kullandı. 

                Zara Belediye Başkanı Ahmet Pala ve Dernek Başkanı Mahir Deliktaş ise, "Zara´da Türkiye´ye örnek olacak bir birliktelik var. Zara hoşgörünün merkezi olarak bilinir, bu hoşgörü birlik ve beraberlik ortamı inşallah ülkemize yansır." ifadelerini kullandı.

MERDER

ZİYARETİ

                Başkan Aydın ve Ak Parti İl Başkanı Ziya Şahin ile Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci daha sonra MERDER yönetimini ziyaret ederek Başkan Mehmet Bediroğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

ELBEYLİLERLE GÖRÜŞTÜLER

                Son olarak Elbeyliler Derneği´ni ziyaret eden Başkan Aydın ve beraberindekiler burada Elbeyliler Dernek Başkanı Mesut Acıöz ve yönetim kurulu tarafından karşılandı.

                Dernek Başkanı Acıöz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediye´nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini, hemşehrileri de olan Başkan Aydın´ı başarılı bulduklarını ve desteklediklerini söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü