USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bacuna Adım Adım Sivasspor’a

EMS Yapı Sivasspor, 26 yaşındaki İngiliz futbolcu Juninho Bacuna ile temas kurdu ve transfer için görüşmelere başladı. Transferin gerçekleşmesi halinde, Bacuna, Sivasspor'un son yıllarda transfer ettiği önemli İngiliz futbolculardan biri olacak.

Bacuna Adım Adım Sivasspor’a
08-07-2024 11:20
SİVAS
Google News

Tuğba SARIKAYA

Yeni sezona güzel bir başlangıç yapmak isteyen EMS Yapı Sivasspor’da transfer çalışmaları hızla devam ediyor.

Teknik Direktör Bülent Uygun’un raporu doğrultusunda futbolcularla tek tek görüşen Sivasspor transfer komitesi, söz konusu işi sıkı tutuyor.

Bu kapsamda Yiğidolar, Birmingham City forması giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Juninho Bacuna'yı kadrosuna katmak için görüşmeler yapıyor.

ALEX PRİTCHARD’IN ARKADAŞI

Sivasspor,  Bacuna’yı ikna etmesi halinde renklerine bağlayacak. Bacuna transferinde Yiğidolar’ın İngiliz futbolcusu Alex Pritchard ikna etmek için devreye girdiği gelen bilgiler arasında. Gaziantep Futbol Kulübü de oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor ancak Alex Pritchard ile eski takım arkadaşı olması nedeniyle Brezilyalı oyuncu Sivasspor'a daha yakın duruyor.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Futbolcu ile bizzat görüşen Sivasspor Kulübü, transferi en kısa sürede tamamlamak istiyor. Orta saha oyuncusu Juninho Bacuna ile görüşmeler devam ederken, transferin kısa sürede netlik kazanacağı öğrenildi.

JUNINHO BACUNA KİMDİR?

Hollanda asıllı Curaçao'lu Juninho Bacuna, 7 Ağustos 1997 yılında Groningen'de doğdu. Futbola Groningen altyapısında başladı. Daha sonra Groningen’de üst takımlarda oynamaya başladı ve 1 Temmuz 2018 yılında 2.5 milyon euro karşılığında Huddersfield'a transfer oldu. Milli takımda 4 karşılaşmada oynadı. Premier Lig'de bir sezon ve ikinci lig Championship'te iki sezon geçirdikten sonra, 6 ayını İskoç Premiership kulübü Rangers'ta geçirdi ve ardından 2022'de Birmingham City'ye katıldı. Merkez orta saha ve on numara olarak görev alabiliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
06.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü