USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bahar Merkezi hayata bağlıyor

Bahar Merkezi hayata bağlıyor

Bahar Merkezi hayata bağlıyor
03-01-2023 07:00
Google News

Hatice KOYUNCU YİĞİT

Hastaların sadece bağımlılıktan kurtulmaları değil, yaşam tarzı değişikliği, problem çözme becerilerinin geliştirilmesi, anın farkında olarak hayattan doğal yollarla keyif almasını amaçlayan BAHAR Merkezine hastalar, AMATEM tedavisi ya da poliklinik sonrası başvurabiliyor.

BAHAR Merkezi için uygun görülen hastalar doktor, psikolog ve hemşire tarafından ilk görüşmesi yapılarak BAHAR Merkezi hakkında bilgilendirme yapılıyor. Merkeze ön kabulü yapılan hasta izleme aşamasından sonra hasta takip ve bilgi formu doldurularak kaydı gerçekleştiriliyor.

BAHAR Merkezinde hastalara 3’er aylık toplam 9 aylık planlama yapılıyor. Hastaların düzenli olarak muayene edilerek, ilaç takipleri yapıldığı BAHAR Merkezinde atölye çalışmalarında istikrarlı olmaları, dikkat ve konsantrasyon sürelerinin takibi ve uzatılması, öz bakım becerilerinin geliştirilmesi amaçlanıyor.

BAHAR Merkezinde, 1 Psikiyatrist, 1 Psikolog, 1 Hemşire ve 2 Sosyal Hizmet Uzmanı ve Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen eğitmenler görev alıyor. Merkezde tıbbi tedavi, bireysel danışmanlık, grup çalışmaları, aile görüşmeleri, sosyal beceri eğitimleri, psiko-eğitim grupları, sosyal destek hizmetleri, spor aktiviteleri, iş-uğraş aktiviteleri ve manevi destek hizmetleri veriliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü