USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BAKAN SELÇUK YARIN GELİYOR

BAKAN SELÇUK YARIN GELİYOR

BAKAN SELÇUK YARIN GELİYOR
24-10-2019 01:04
Google News

 Uğur YİĞİT

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yarın şehrimize geliyor. Şehrimizde yapılacak olan Milli Eğitim Müdürleri toplantısına başkanlık edecek olan Bakan Selçuk´un eğitimle ilgili değerlendirmelerde bulunması bekleniyor. Toplantıda eğitimin sorunları ve belirlenen yeni eğitim politikası ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürleri ile görüş alış-verişinde bulunulacak.

SUNUM YAPILDI

Gerçekleştirilecek olan il müdürleri değerlendirme toplantısı, okul yöneticileri lansman programı, öğretmen buluşmaları, etkinlik ve açılış programları Vali Salih Ayhan Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda masaya yatırıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıya Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Bakan Selçuk´un katılımı ile 25 Ekim´de yapılacak toplantı ile ilgili Vali Salih Ayhan´a detaylı brifing verdi. 3 gün boyunca eğitimin kalbinin Sivas´ta atacağı programların en ince ayrıntısına kadar titizlikle planlanmasını isteyen Vali Ayhan, içeriğie yönelik bazı düzenlemeler yapılmasını da istedi. Toplantıda, gerçekleştirilecek, toplantı, etkinlik ve açılışlarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü