USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bakan Tunç'tan Narin açıklaması

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti ile ilgili açıklama yaptı.

Bakan Tunç'tan Narin açıklaması
01-10-2024 15:41
SİVAS
Google News
HABER MERKEZİ

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin Güran cinayetine yönelik soruşturma hakkında önemli bilgiler verdi. Yılmaz Tunç "Sürecin sonuna geldik. Soruşturma gizli ilerliyor. İddianame hazırlandığında kamuoyu da bilgilendirilmiş olacak" açıklamasını yaptı.

İsrail'in Lübnan'a yönelik kara saldırısıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Bakan Yılmaz Tunç, "Artık İsrail'e devlet demek zor. Maalesef savaşı giderek bölgeye yayıyor" dedi.

“ETKİN BİR SORUŞTURMA YÜRÜTÜLÜYOR”

Bakan Tunç'un A Haber canlı yayınında, “İfadeler alınıyor, otopsi raporları tekrar inceleniyor. Bu kapsamda DNA tespitleri ve krinal inceleme sonuçları var araçlardan eşyalardan elde edilen bulgular var. 250'ye yakın kişinin ifadesi alındı. Sonradan tespit edilen kamera görüntüleri var. Bu görüntüleri ses ve görüntü bakımından TÜBİTAK'ta inceleniyor. Adli tıp ve ifade tutanakları ile etkin bir soruşturma yapılıyor.

“KATİLLERİNE MUTLAKA ULAŞILACAK”

Katillerin bulunmasıyla ilgili başsavcılığımız yoğun bir çalışma sergiliyor. Tabii soruşturma gizli. Narin'in katillerine mutlaka ulaşılacak. Elde edilen bulgular ve ifadeler tüm bunlar bir süreç gerektiriyor.

“SÜRECİN SONUNA GELDİK”

Bu süreç tamamlandığında ve iddianame hazırlandığında kamuoyu da bilgilendirilmiş olacak. Sürecin çok fazla uzayacağını düşünmüyorum. Soruşturma sürecinin sonuna geldik" ifadelerine yer verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü