USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Başarılı Güreşçilere Ödül

TÜRASAŞ Sivas Bölge Müdürü ve Sivas Demirspor Kulübü başkanı Atanur Karadağ farklı şampiyonalarda derece yapan sporcularını başarılarından dolayı tebrik ederek ödüllendirdi.                                   

Başarılı Güreşçilere Ödül
08-08-2024 10:42
SİVAS
Google News

HAKAN KALELİ     

Yunanistan, Ordu, Ankara, Kayseri, Sivas’ta düzenlenen güreş şampiyonlarında dereceye giren;  Avrupa 3.sü Serdar Üngör’ü, Sızır Başpehlivanı Sertaç Üngör’ü, U11 Türkiye 3.cüsü Ensar Üngör’ü, U13 Türkiye 3.cüsü ve Karakucak Türkiye 2.cisi Enes Üngör TÜRASAŞ Sivas Bölge Müdürü ve Sivas Demirspor Kulübü başkanı Atanur Karadağ’ı makamında ziyaret etti.

TÜRASAŞ Sivas Bölge Müdürü ve Sivas Demirspor kulübü başkanı Atanur Karadağ ziyarette yaptığı açıklamada, “Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Ata sporumuzu tercih ettiğiniz, ülkemizi ve memleketimizi, Sivas Demirspor Kulübümüzü başarıyla temsil ettiniz. Güreş şampiyonlarında bizlere çok güzel heyecanlar yaşattınız. Bundan sonrada spor hayatınızda nice büyük başarılar elde etmenizi temenni diyorum. İyi ki varsınız. ”dedi.

Başkan Karadağ, antrenörleri Sefa Üngör, İbrahim Üngör ve Demirspor Kulübü Güreş Koordinatörü Selahattin Avşar’ı tebrik ederek başarılı sporculara ödüllerini takdim etti.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
10.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü