USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

BAŞKAN AYDIN: DARGINLIKLARA SON VERELİM

BAŞKAN AYDIN: DARGINLIKLARA SON VERELİM

BAŞKAN AYDIN: DARGINLIKLARA SON VERELİM
31-08-2017 07:30
Google News

Nurettin ÇUKURYURT/

Belediye Başkanı Sami Aydın, ?Dargınlık ve kırgınlıkların son bulduğu nice bayramlar diliyor, tüm islam aleminin ve Sivaslıların bayramını kutluyorum? dedi.

 Başkan Aydın dün yayınladığı bayram mesajında ?Bayramlar; saygı ve hoşgörü içerisinde dargınlıkların ve kırgınlıkların sona erdiği, komşuluk ve akrabalık bağlarının güçlendiği, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularının pekiştiği, insanı insan yapan değerlerin en güçlü şekilde yaşandığı en özel günlerimizdir?dedi.

Başkan Aydın, milletin en önemli değerlerinden olan Kurban bayramına ulaşmanın sevincini yaşadıklarını da belirttiği mesajında şunları kaydetti.

?Bayram günlerinde yapacağımız ziyaretler, paylaşacağımız kurbanlar, kimsesizlerin kimsesi olmak, ihtiyaç sahiplerinin unutulmadığını, milletimizin en önemli değerlerinin yaşatıldığını göstermek adına da bir vesile olacak. Bayram tüm güzellikleriyle yaşanırken, birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek toplumsal barış ve huzurumuza önemli katkılar sunacağına inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam âleminin ve Sivaslı hemşerilerimizin Kurban Bayramı´nı tebrik ediyor, bayramın tüm dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
01.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü