USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

"TARİFE YÜKSEK DEĞİL ÇOK UYGUN"

"TARİFE YÜKSEK DEĞİL ÇOK UYGUN"

30-06-2018 07:56
Google News

 Belediye Başkanı Sami Aydın, 15 Temmuz kapalı otoparkı fiyatlarına yapılan eleştirilerle ilgili olarak, ?Türkiye geneline bakılmalı. 22 Milyon para harcadık, güzel bir eser yaptık. Giriş 3, saati 1 lira, geceleri de 50 kuruş. Tarife yüksek değil çok uygun? dedi. 

Erhan Ceylan

                Belediye Başkanı Sami Aydın, 15 Temmuz kapalı otoparkı fiyatlarıyla ilgili eleştirileri konu alan haberimiz üzerine değerlendirmelerde bulunarak, ?Tarife yüksek değil, çok uygun. Türkiye geneline bakılmalı, çevre illere göre çok caziptir?dedi.

                Bazı araç sahipleri ve çevredeki esnafların giriş ve aylık abonelik fiyatını yüksek bulmalarını konu alan dünkü gazetemizde yayınlanan ?ücret tepkisi? başlıklı haberimiz üzerine açıklamalarda bulunan Başkan Aydın, encümenin tarifeyi belirlerken Türkiye genelindeki ve çevre illerle, şehirdeki fiyatları dikkate aldığını hatırlatarak, ?Yüksek değil. Girişi 3, saati 1 lira. Geceleri de 50 kuruştur. Türkiye´deki bu tür yerlere bakıldığında çok uygun olduğu anlaşılacaktır. 22 Milyon para harcadık, önemli bir hizmettir. Fiyatın yüksek olduğu eleştirilerine katılmıyorum.?dedi.

                YOĞUN TALEP VAR

                Kapalı otoparkta aylık abonelik fiyatının 300 lira olmasının, yoğun talepler karşısında bir seçicilik unsuru teşkil etmesinden kaynaklandığını da vurgulayan Başkan Aydın, ?Saat ücreti 2 lira değil, 1 liradır?dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü