USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BAŞKAN BİLGİN, TSO ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN BİLGİN, TSO ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN BİLGİN, TSO ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
16-10-2019 01:03
Google News

Uğur YİĞİT

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle Paşabahçe Kütük Ev´de düzenlenen programla bir araya geldi. Programda konuşan TSO Başkanı Mustafa Eken istişare kültürünün Sivas´ta daha etkin olmasının şehrin her anlamda kalkınması açısından önemli olduğuna vurgu yaparak ,?Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin´e teşekkür ediyorum, bizleri burada ağırladılar, misafir ettiler. Burada çok güzel bir sohbet ortamı var. Bu tür toplantıların daha fazla olmasını umuyorum. İstişare etmeden çalışma yapılmıyor. İstişare olmazsa dedikodu ortaya çıkıyor. Dedikoduya meyletmemizin sebebi bu bir araya gelip oturup konuşmuyoruz, dışarıda konuşulan konuları konuşuyoruz. Dedikoduyu da böyle ortaya çıkıyor. Bunu istişare ve ortak akılla çalışarak ortadan kaldıracağız? dedi.

EKEN: HEPİMİZİN ORTAK DERDİ SİVAS

Eken, göreve geldiklerinden itibaren tek dertlerinin Sivas olduğunu ifade ederek, ?Hepimizin ortak derdi Sivas, çünkü başka Sivas yok. Sivas´ı el birliğiyle, ekonomisi ile sanayisi ile tarımı turizmi ile milletvekilleri, valimiz belediye başkanımız ve STK´ları ile hak ettiği yere getireceğiz. Milletvekilliği yaptığınız dönemde de Bakan yardımcılığında da bizlere destek oldunuz. Teşvik seferberliği başlattığımızda da yanımızda yer aldınız destek oldunuz. Siyasilerimizin desteği, valimiz ve belediyemiz ile el birliği ile Cumhurbaşkanımızdan da teşvikler konusunda desteği aldık. Biz TSO olarak Sivas´ın, belediye başkanımızın yanındayız. Ne görev verilirse bunları yapacağız.? diye konuştu.

BİLGİN: ?KARARLA İSTİŞARE İLE ALACAĞIZ

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise, ?Birlik, birlik ve beraberliği sağlarsak bu şehri halk ettiği yere getiririz. Ben değil biz diyeceğiz. Sizlerle yılda birkaç kez bir araya geleceğiz ve ortak akılla şehri yöneteceğiz. Bu şehri olması gerektiği yere nasıl getiririz bunları, istişare ile ortak akılla yapacağız.  Sivas Ticaret ve Sanayi Odamızla, sizler şehrin her katmanını temsil eden seçilmiş arkadaşlarımızsınız. Sizlerle birlikte birlik ve beraberlik havasını şehrin her noktasına yaymamız gerekiyor. Aldığımız kararları istişare ile alacağız ve şehrin sahiplenmesini sağlayacağız. Sizleri ve şehri dinlemeye her zaman hazırız. 5 başkan yardımcımız, birim müdürlerimizle milletimizin emrindeyiz? şeklinde konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü