USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BAŞKAN BİLGİN´DEN HASTALARA ZİYARET - video

BAŞKAN BİLGİN´DEN HASTALARA ZİYARET - video

BAŞKAN BİLGİN´DEN HASTALARA ZİYARET - video
29-11-2019 01:02
Google News

Hayrullah AĞKAŞ

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin Cumhuriyet Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi´ni ziyaret ederek, göğüs hastalıkları servisinde tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

İlk olarak Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ömer Tamer Doğan, hastane yöneticileri ve servis doktorları ile bir araya bir araya gelen Başkan Bilgin, hastanenin genel durumu hakkında görüş alışverişinde bulunarak personele görevlerinde kolaylıklar diledi.

Daha sonra göğüs hastalıkları servisinde tedavi gören hastaları ziyaret eden Başkan Bilgin, geçmiş olsun dileklerini ileterek bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Hastalar ve hemşirelerle sohbet eden Bilgin, onlara şehrimize özgü el sanatları ürünlerinden hediye etti.

Buradaki ziyaretin ardından Belediye Başkanı Bilgin, yapımında sona yaklaşılan Cumhuriyet Üniversitesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi´nde incelemelerde bulundu.

Çağın gerekliliklerine uygun olarak tam donanımlı bir şekilde inşa hastanenin, sağlık alanında yapılan büyük bir hizmet olduğunu kaydeden Başkan Bilgin, emeği geçenlere teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü