USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkan Çiftçi: "Bayram Havasında Geçti''

İstanbul Kağıthane’de düzenlenen Sivas Tanıtım Günleri’nin değerlendiren Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Gürün’ü üç gün boyunca tanıtma fırsatı bulduklarını belirterek, tanıtım günlerinin bayram havasında geçtiğini söyledi.

Başkan Çiftçi: "Bayram Havasında Geçti''
14-10-2024 10:17
SİVAS
Google News

DEMET KARAKUŞ

En büyük ve en kapsamlı hemşeri organizasyonu olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 15’ncisi gerçekleştirilen İstanbul Sivas Tanıtım Günleri sona erdi.

Gurbetle sılanın buluştuğu etkinlikle ilgili konuşan Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi,”3 gün, 2 gece boyunca standımıza yoğun ilgi gösteren ve bizlerle bu mutluluğumuzu paylaşan saygıdeğer halkımıza, İstanbul Sivas Günleri kapsamında Kâğıthane’ye gelerek bu şenliğimizi adeta bayram havasına çeviren, Sivas'ın ve Gürün'ümüzün ismini Kâğıthane’ye altın harflerle yazdıran tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ziyaretleriyle standımızı onurlandıran Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, İstanbul Valisi Davut Gül, TBMM Eski Başkanı hemşerimiz İsmet Yılmaz, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, Sivaslı İstanbul ve Sivas Milletvekilleri, Sivas Platformu ve İstanbul Sivas Konfederasyonu Başkanı, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmail Erdem, programın yapılacağı alanın tesisiyle ilgili her türlü desteği sağlayan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Sivas’ın 16 İlçe Kaymakam, İlçe Belediye Başkanları olmak üzere köy dernek başkanları ve on binlerce vatandaşımız, program boyunca standımızı boş bırakmayarak bu coşkuyu hep birlikte yaşamamızı sağlamıştır. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederken, tüm İstanbulluları ve tüm Sivaslı hemşerilerimizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Her geçen yıl ilçemizin başarı çıtasını gösterdiği özverili çalışmalarla daha da yükseklere taşıyan personelime de ayrıca teşekkür ediyor, daha nice güzel günlerde buluşmayı temenni ediyorum.” dedi.


Editor : Demet KARAKUŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
12.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
Günün Karikatürü