USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Başkan Hastaoğlu: HAYIRLI OLSUN

Başkan Hastaoğlu: HAYIRLI OLSUN

Başkan Hastaoğlu: HAYIRLI OLSUN
28-06-2018 07:33
Google News

 

 

Erhan Ceylan /

Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaaoğlu, seçimlerle ilgili yayınladığı değerlendirme mesajında, ?Kazanan, ülkemizi gelecek hedeflerine ulaştırmak için büyük bir irade sergileyen Türk milleti olmuştur?dedi, Sivas milletvekillerine de ?Hayırlı olsun? dileğinde bulundu.

Tüm yurtta olduğu gibi Sivas´ta da huzur ve güven içerisinde geçen Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin yoğun bir katılımla yapılarak, milletin demokratik tercihte bulunduğunu hatırlatan Başkan Hastaoğlu, ?Bu seçimin kazananı, ülkemizi gelecek hedeflerine ulaştırmak için büyük bir irade sergileyen Türk milleti olmuştur. Sivas Ticaret Borsası olarak daha da güçlü bir ekonomi, daha da ileri bir demokrasi ve çok daha büyük bir Türkiye ve Sivas için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Hastaoğlu mesajını, ?Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ı ve Sivas´tan Milletvekili seçilen İsmet Yılmaz, Mehmet Habip Soluk, Semiha Ekinci, Ahmet Özyürek ve Ulaş Karasu´yu tebrik eder Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´nin ilimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dilerim.?diye noktaladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü