USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkan kurayla belirlendi

Başkan kurayla belirlendi

Başkan kurayla belirlendi
10-03-2022 07:00
Google News

Uğur YİĞİT

İlçede bulunan bir kafede gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal yaptı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından divan başkanı Beşir Köksal, esnaf ve sanatkârın hizmetine talip olan iki adaya da başarılar diledikten sonra genel kurulun esnaf teşkilatına ve Hafik esnafına hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. Esnafın pandemi sürecinde yaşadığı sorun ve sıkıntılara da değinen Köksal, 50 bin ile 100 bin lira arasında esnafa bir yıl ödemesiz üç yıl ödemeli kredi verilmesi gerektiğini, bu konuda girişimlerde bulunduklarını dile getirdi.

Köksal, elektrik, doğalgaz, akaryakıt başta olmak üzere yapılan zamların esnafı çok mağdur ettiğini de sözlerine ekledi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Özfidan tarafından yönetim kurulu, denetim kurulu, bilânçolar, gelir gider tablosu ve yeni dönem çalışma programı okunduktan sonra ibra edildi.

Dilek ve temenniler bölümünde söz olan mevcut başkan Burhan Koçak ile diğer aday Süleyman Görler, yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra üyelerden destek istediler

İki liste ile gidilen genel kurulda Burhan Koçak ve Süleyman Görler 57 oy alınca oda başkanı kura ile belirlendi. Seçim kurulu başkanlığında gerçekleştirilen kurada Süleyman Görler’in ismi çıktı. Kura sonucunda Hafik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını Süleyman Görler kazandı.

  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
03.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü