USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BAŞKAN TÜM GÜCÜYLE SAHADA (VİDEO)

BAŞKAN TÜM GÜCÜYLE SAHADA (VİDEO)

BAŞKAN TÜM GÜCÜYLE SAHADA (VİDEO)
15-02-2023 07:00
Google News

Uğur YİĞİT

Başkan Bilgin, “Türkiye devleti büyük bir devlettir, büyük bir millettir. Allah’ın izniyle birlik, beraberlik ve dayanışmayla bu asrın felaketini inşallah hep birlikte aşacağız. İkinci depremde Doğanşehir’deydik. Gürün yolu kapalıydı buna rağmen tüm ekip ve ekipmanımızla birlikte Malatya’da hizmet etmeye yaralı sarmaya gayret ediyoruz. Bir şehrin ihtiyacı neyse bir belediye ne yapabilirse tüm ekipmanımızla birlikte Malatya’nın yanındayız. Bu bizim insani görevimiz ve vicdani görevimiz bunu yapmamız gerekiyordu.” dedi.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan merkezli meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki büyük deprem 10 ilde yıkıma neden oldu. Deprem sonrası Malatya’nın Doğanşehir ilçesine görevlendirilen Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, yaraların sarılması için tüm ekipleri seferber etti. Belediyenin tüm imkânlarını seferber eden Başkan Bilgin, bölgede yaraların sarılmasına katkıda bulunuyor. Arama-kurtarma çalışmaları, depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması ve yardım dağıtımlarının koordine edilmesi için felaketin ilk gününde Malatya’ya ulaşan Belediye Başkan Hilmi Bilgin ve berberindeki ekipler; Malatya şehir merkezi, ilçeler ve köylerdeki faaliyetlerini hummalı bir şekilde sürdürüyor.

HASTANIN İSTEĞİNİ YERİNE GETRDİ

Çadır kent ziyareti kapsamında diyaliz hastası Haşim Salman’ı dinleyen Başkan Bilgin, Salman’ın tedavisi için gerekli olan ilaçların muhafaza edilmesi amacıyla ihtiyaç duyduğu buzdolabını kısa süre içerisinde temin ederek aileye ulaştırdı. Ekiplerin buzdolabını teslim ettikleri böbrek hastası Salman, Başkan Bilgin’e teşekkür ederek “Başkanımızdan ve Sivas halkından Allah razı olsun. Bu zor günlerimizde bizleri yalnız bırakmadılar. Tedavim için gerekli olan ilaçların korunması gerekiyordu. Diyaliz hastasıydım. Devletimiz çadırlara yerleştirdi. Gerekli ihtiyaçlarımız da karşılanıyor. Başkanımız bizi çok duygulandırdı. Allah razı olsun” dedi.

 

.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü