USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

BAŞKANI İŞ ORTAĞI BIÇAKLADI

BAŞKANI İŞ ORTAĞI BIÇAKLADI

BAŞKANI İŞ ORTAĞI BIÇAKLADI
31-03-2017 07:58
Google News

HABER MERKEZİ

Bir firmanın işletmecisi ve işadamı olan, Belediyespor´un Başkanı Turhan Tunahan, önceki akşam çıkan kavgada bıçakla iki yerinden yaralandı. Tunahan´ı iş ortağı olduğu belirtilen S.A. ?nın bıçakladığı ileri sürüldü.

Edinilen bilgilere göre, Belediyespor Başkanı Turhan Tunahan, bir bankadan çıktıktan sonra alacak-verecek meselesinden dolayı Atatürk Caddesi´nin Süleyman Çanka çarşısı önünde, iş ortağı S.A. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda Başkan Tunahan, elinden ve kulağının arkasından yaralandı.

Polis ekiplerinin müdahalesi ile yatıştırılan olayda yaralanan Belediyespor Başkanı Tuhahan, Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi´ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, iş ortağı S.A´nın da yaralandığı ve Numune Hastanesi´ne sevk edildiği belirtildi.

HAYATİ TEHLİKE YOK

Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alınan Başkan Tunahan´ın hayati tehlikesi bulundığı ve ameliyat edildiği öğrenildi. 

ORTAĞI NUMUNE´DE

Öte yandan kavgada elinden yaralanan Başkan Tunahan´ın iş ortağı olduğu ileri sürülen S.A.´nın ise Numune Hastanesinde tedavisi altına alındığı belirtildi.

BAŞKANDAN ZİYARET

Bu arada, olayı duyan Belediye ve Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Sami Aydın, Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu ile bazı futbolcuların hastaneye giderek Başkan Tunahan´ın sağlık durumu hakkında bilgi aldığı ve geçmiş olsun dileğinde bulundukları öğrenildi. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü