USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivas'ta Bayburt Atlı Cirit Spor Şampiyon Oldu

Sivas’ta düzenlenen “2024 sezonu atlı cirit yarı final müsabakaları” sona erdi. Müsabakalar sonucunda Bayburt Atlı Cirit Spor Kulübü şampiyon olarak 1. Lige yükseldi.

Sivas'ta Bayburt Atlı Cirit Spor Şampiyon Oldu
26-08-2024 10:21
SİVAS
Google News

HAKAN KALELİ

Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen 2024 sezonu atlı cirit yarı final müsabakaları Sivas’ta düzenlendi.

Bayburt Atlı Cirit Kulübü, Uşak Alparslan Binicilik Atlı Cirit Spor Kulübü, ⁠Erzurum Atlı Cirit Spor Kulübü ve ⁠Erzincan 15 Temmuz Atlı Cirit Spor Kulübü’nün karşılaştığı turnuvalar vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Çekişmeye sahne olan cirit müsabakalarında, atlı cirit spor takımlarının oyunları izleyicilere heyecanlı anlar yaşattı.

Müsabakalardan şampiyon olarak ayrılan Bayburt Atlı Cirit Spor Kulübü 1. Lige yükselmeye hak kazandı. Uşak Alparslan Binicilik ve Atlı Spor Kulübü ikinci, ⁠Erzurum Atlı Cirit Spor Kulübü üçüncü ve Erzincan 15 Temmuz Atlı Cirit Spor Kulübü de dördüncü oldu.

KUPA VE MADALYA VERİLDİ

Müsabakalar sonunda dereceye giren ekipler için ödül töreni düzenlendi. Sporculara madlayaları takımlara ise kupalarını Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ve Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu As Başkanı Abdülbari Önal takdim etti. Ödül töreninde konuşan İl Müdürü Tunç, “ Burada 4 takım yarıştı. Buradan çıkan grup birincisi 1. Lig’e yükseldi. Kazasız belasız müsabakalar izledik. Adrenalin ve seyir zevki yüksek en güzel sporlardan birisidir Atlı Cirit. Müsabakalara katılan takımlara teşekkür ediyorum. Dereceye giren ekipleri de kutluyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
13.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü