USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BAYRAKLARLA DONATALIM

BAYRAKLARLA DONATALIM

BAYRAKLARLA DONATALIM
15-10-2019 01:06
Google News

Hayrullah AĞKAŞ

Vali Salih Ayhan ve Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, TBMM´de temsilcileri olan siyasi parti il başkanları ile bir araya gelerek, ?Barış Pınarı Harekâtı´na il bazında yapılacak destekler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Suriye´nin kuzeyinde, ülkemizin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barışı ve huzuru getirmek üzere başlatılan ?Barış Pınarı Harekâtı´ sonrası ilimizde de siyasi partilerle görüş alışverişinde bulunan Vali Salih Ayhan ve Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, TBMM´de temsilcileri olan partilerin il başkanları ile görüşme gerçekleştirdiler.

?Barış Pınarı Harekâtı´nın partiler üstü olduğunu vurgulayan siyasi parti il başkanları, bu milli davada her türlü desteğe hazır olduklarını ifade ettiler.

?EVLERE VE İŞYERLERİNE

TÜRK BAYRAĞI ASALIM?

Çağrılarına kayıtsız kalmayan siyasi parti İl Başkanlarına teşekkür eden Vali Ayhan, ?Vakit, farklılıklarımızı bir kenara bırakıp, şanlı bayrağımızın etrafında toplanma vaktidir. Vatandaşlarımızın evlerine ve iş yerlerine Şanlı Türk Bayrağımızı asmalarını istiyoruz. Sivas´ı bayraklarla donatalım, kırmızı beyaz renklerle tam destek mesajımızı vurgulayalım.  Bayraklar, valiliğimizden ve belediyemizden temin edilebilecektir. Tarihte her dönem önemli bir merkez olan, Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Sultan Şehir Sivas, her daim devletinin ve kahraman ordusunun yanında olmuştur. Şimdi de askerine, devletine hem duasıyla hem de bayraklarla destek olacaktır? ifadelerini kullandı.

Toplantıya Vali Ayhan ve Belediye Başkanı Bilgin´in yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, İl Jandarma Komutanı J. Alb. İdris Tataroğlu, AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu, MHP İl Başkanı Özkan Turan Navruz, BBP İl Başkanı Uğur Bulut ile İyi Parti İl Başkanı Yusuf Koç katıldı. CHP İl Başkanı Ahmet Turan Temel ise il dışında olması nedeniyle toplantıya katılım sağlayamadı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü