USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bayramı Buruk Karşılıyoruz

Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ; Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayarak, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle bayramı buruk karşıladıklarını ifade etti.

Bayramı Buruk Karşılıyoruz
20-04-2023 12:57
SİVAS
Google News

Aydın DELİKTAŞ

Ramazan ayını geride bırakırken karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörünün yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşacak olmanın huzurunun yaşandığını belirten Çetindağ, asrın felaketi ve sel afetleri dolayısıyla bu yıl bayramı buruk karşıladıklarını söyledi.

Çetindağ, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 “Bayramlar; büyüklerimizi, yakınlarımızı ve dostlarımızı ziyaret ederek onların gönlünü aldığımız müstesna günlerdir. Bayramlar kırgınlıkları bir kenara bıraktığımız, aile bireyleri ve sevdiklerimizle bir araya gelerek sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği önemli günlerdir. Ramazan Bayramı'nı bu yıl  6 Şubat’ta meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen iki büyük deprem ve sel afetlerinin gölgesinde buruk bir şekilde karşılıyoruz. Bu vesileyle Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. İnşallah asrın felaketinin ardından asrın dayanışma örneğiyle yaraları birlik ve beraberlik içerisinde sarmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Ramazan Bayramı’nın başta çiftçilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımıza ve İslam alemine sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Bayramınız mübarek olsun”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü