USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

BBP; ?DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ?

BBP; ?DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ?

BBP; ?DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ?
27-01-2018 07:55
Google News

 

Erhan CEYLAN/

BBP İl Başkanı Uğur Bulut, ?Zeytin Dalı´ adıyla Afrin´e düzenlenan harekatı desteklediklerini belirterek ?BBP olarak devletimizin yanında, ordumuzun arkasındayız. Gerekirse Afrin´den sonra Münbiç´te de devam ettirilmelidir?dedi.

Parti binasında dün basın düzenlenen basın toplantısına, ?Söz konusu vatansa gerisi teferruattır´ diyerek başlayan Başkan  Bulut, ?Yüce Türk devleti, kahraman ordumuz, aziz milletimiz bir büyük birlik içinde vatanımızı her türlü tehlikelerden korumak azmi ve kararlığı ile daha önce nasıl Fırat Kalkanı Operasyonunda şecaatini bütün dünyaya gösterdi ise aynı kahramanlık ve kararlılıkla Afrin´de Zeytin dalı harekâtını icra etmektedir. Gerekirse Münbiç´te de bu strateji ile devam ettirilecektir. Bu uğurda şehit olan kardeşlerimizin ruhları şad olsun. Allah ordumuza yardımlarını ihsan buyursun. Yaralanan gazilerimize de şifalar diliyoruz? dedi.

 ?ÜLKENİN GELCEĞİ BAKİDİR?

Türkiye´nin kimsenin toprağında gözü olmadığını da vurgulayan BBP Başkanı Bulut, ?Türkmen, Kürt, Arap gibi etnik ayrımı yapılmadan, hiçbir şekilde mezhep ayrışmasına gidilmeden Suriye devletinin toprak bütünlüğünü savunmaktayız. Suriye bölünerek Yugoslavyalaştırılmak istenmektedir. Bu Türkiye için ve Orta Doğu ülkelerinin tamamı için bir tehlikedir. Bu tehdidi yok edecek en büyük güç de Türkiye´dir. Geçmişte yapılan stratejik hataları bugün konuşmak asıl gayemizi gölgeler. Bunu yapmaya çalışanlar da lütfen derin düşünsünler. İç siyaset asla burada söz konusu edilmemelidir. İktidarlar değişir, yöneticiler de değişir. Ancak ülkemizin geleceği bakidir. Beka sorunlarının bir, bir kökten yok edilmesi için fikir birliği, inanç birliği, söylem birliğine yani bir büyük birlik anlayışına ihtiyaç vardır. Biz Büyük Birlik Partisi olarak kurulduğumuz günden bu yana tam 25 yıldır bu ana ilkemizden asla taviz vermedik ve vermeyeceğiz de. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu bizlere ?Firavuna karşı çıkmak yetmez, Musa´nın yanında olmak gerekir´ derdi. Bizim siyasi önceliğimiz vatandır, imandır, Kur´andır, ezandır, haktır, hukuktur, adalettir. Kısaca Allah´ın buyurduğu gerçek insanlıktır. Bu inanç ve hedeflerle yürüyen partimiz devletimizin yanındadır. Ordumuzun arkasındadır.?dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
03.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü