USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Belçika ve Gaziantep'ten Sivas'a 101 Tekerlekli Sandalye

Ünlü televizyon programcısı Müge Anlı ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve İHH Belçika Temsilciliği Sivas’ta ihtiyaçlı ailelere dağıtılmak üzere Sivas Bedensel Ve Zihinsel Engelli ve Engelli Aileleri Yardımlaşma Derneği’ne manuel tekerlekli sandalye gönderdi.

Belçika ve Gaziantep'ten Sivas'a 101 Tekerlekli Sandalye
26-10-2024 16:02
SİVAS
Google News

Hakan KALELİ

Toplam 150 adet tekerlekli sandalyenin, dernek binasında düzenlenen etkinlikle tanıtımı yapıldı.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Bedensel ve Zihinsel Engelli ve Engelli Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Halil Geçkil,  Cumhuriyetin 101. yılı nedeniyle 101 adet manuel tekerlekli sandalyeye ihtiyaçlarının olduğunu dile getirerek, “101 tane tekerlekli sandalyemiz yüz elli tane olarak geldi. Yirmi iki tanesini dağıttık. Bunun 123 tanesi de burada şu an. İlk önce 10 tanesinin burada dağıtımını yapacağız. Diğerlerini köylerimizde hiç gelemeyenlere biz kendimiz köylere göndereceğiz inşallah” dedi.

Daha sonra İHH Belçika Temsilciliği adına açıklama yapan Zafer Yıldırım ise İHH olarak, engelli vatandaşlara gurbetçilerin katkıda bulunduklarını söyleyerek, “Kendilerinden Allah razı olsun diyoruz. Yüce Mevla'm emeklerine kazançlarına bereketler ihsan eylesin. Desteklerini bundan sonra da devam edeceklerini de söylediler inşallah” diye konuştu.

 


Editor : Hakan KALELİ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
25.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
Günün Karikatürü