USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

BELEDİYE GALİBİYETE KİLİTLENDİ

BELEDİYE GALİBİYETE KİLİTLENDİ

BELEDİYE GALİBİYETE KİLİTLENDİ
09-11-2019 01:00
Google News

NURETTİN ÇUKURYURT

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig kırmızı grup takımlarından Sivas Belediyespor, yarın kendi evi ve seyircisi önünde ligin 12. karşılaşmasını oynayacak.

Bayburt Özel İdarespor ile kozlarını paylaşacak olan Sivas Belediyespor, hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayarak kulüp tesislerinde kampa başlayacak.

Yarın saat 13.30´da başlama düdüğü çalacak olan Sivas Belediyespor-Bayburt Özel İdarespor karşılaşması, Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde oynanacak.

ÇAĞDAŞ ALTAY YÖNETECEK

Zorlu karşılaşmada İstanbul bölgesi hakemlerden Çağdaş Altay düdük çalacak. Yardımcılıklarını ise; Armağan Çekinmez (1. yardımcı hakem), Efe Kurtuluş (2. yardımcı hakem) ve Levent Buğra Vartemel (dördüncü hakem) yapacak.

BAYBURT İLE İLK KARŞILAŞMA

Sivas Belediyespor ile Bayburt Özel İdarespor, ligde ilk kez karşı karşıya gelecek. İki ekip daha önce hiç karşı karşıya gelmezken, yarın ilk maçlarını oynayacaklar. TFF 2. Lig kırmızı grupta Sivas Belediyespor 17 puanla 8. sırada yer alırken, Bayburt ise 20 puanla 6. sırada yer alıyor.

SAHASINDA BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Sivas Belediyespor bu sezon kendi evinde henüz mağlubiyet almadı. Yeşil-beyazlılar sahasında Karabükspor´u 6-1, Kahramanmaraşspor ile 1-1, Uşakspor´u 3-2, Etimesgut Belediyespor ile 0-0 ve Eyüpspor´u 2-0 yenmişti.

ALTUNSOY: ?YENMEK İSTİYORUZ?

Zorlu maç öncesi açıklamada bulunan Sivas Belediyespor teknik direktörü Namık Altunsoy, Bayburt´u yenmek için sahada olacaklarını söyleyerek; ?Yarın sahamızda Bayburt Özel İdarespor ile karşı karşıya geleceğiz. Zor bir maç olacak. Bayburt iyi bir takım. Ligde şuanda iyi bir konumda. Bizde sahamızda yenilmiyoruz. Henüz kendi sahamızda mağlubiyet yüzü görmedik. Bunu bir fırsat bilip rakibimizi yenmek istiyoruz. İnşallah galibiyet bizim olacak. Ne olursa olsun maça mutlak 3 puan için çıkacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapıp bu maçtan güzel neticeyle ayrılacağız. Yarın oynanacak maç öncesi sporcularıma başarılar diliyorum. Tek istediğimiz galibiyet. Taraftarımızı da yarın oynanacak olan maça bekliyorum? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü