USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

BELEDİYE, MARAŞ´I AĞIRLAYACAK

BELEDİYE, MARAŞ´I AĞIRLAYACAK

BELEDİYE, MARAŞ´I AĞIRLAYACAK
23-03-2019 07:26
Google News

NURETTİN ÇUKURYURT

Türkiye 2. Lig Kırmızı grup temsilcimiz Sivas Belediyespor, yarın sahasında ligin 28. müsabakasına çıkacak.

Maraş takımlarından Kahramanmaraşspor ile karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlı takım, hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sonlandıracak.

Yarın saat 14.30´da başlayacak olan Sivas Belediyespor-Kahramanmaraşspor karşılaşması, Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde oynanacak.

MAÇI ÇELİK YÖNETECEK

Türkiye 2. Lig Kırmızı Grup 28. hafta maçlarında görev alacak hakemler de açıklandı. Buna göre Sivas Belediyespor ile Kahramanmaraşspor arasında oynanacak mücadelede İzmir bölgesi hakemlerinden Davut Dakul Çelik düdük çalacak. Çelik´in yardımcılıklarını ise; Hüseyin Kıvanç Durmaz, Murat Tuğberk Curbay ve Emre Abar yapacak.

4. RANDEVU

Sivas Belediyespor ile Kahramanmaraşspor, ligde 4. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında geride kalan 3 karşılaşmada Sivas Belediyespor´un rakibine karşı 1 kez üstünlüğü bulunurken, Maraş temsilciside 1 kez kazandı. Geride kalan 1 karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. İki takım arasında oynanan maçlarda toplamda 6 gol atıldı. 3 kez Sivas Belediyespor fileleri havalandırırken, 3 kez de Maraş meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
06.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü