USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

BELEDİYE START VERDİ

BELEDİYE START VERDİ

BELEDİYE START VERDİ
31-12-2018 07:15
Google News

NURETTİN ÇUKURYURT

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Ligde mücadele eden Sivas Belediyespor, ligin ikinci devresi için Antalya Side´de toplanarak hazırlıklarına start verdi.

Geçtiğimiz gün gece Sivas´tan karayolu ile Antalya´ya hareket eden Belediyespor kafilesi, dün Antalya Side´de kamp yapacağı Resort Star Lıght otele yerleşti.

İDMAN ÖNCESİ TOPLANTI

Edinilen bilgiye göre, ilk antrenmanına çıkan Sivas Belediyespor´da Teknik Direktör Özer Karadaş idman öncesi futbolcularıyla beraber bir toplantı yaptı. Futbolcularını orta sahada toplayan Karadaş, ligin ikinci devresine iyi bir başlangıç yapmaları için çok çalışmaları gerektiğini belirtti. Karadaş, ayrıca 2. devrenin sakatlıksız ve sorunsuz geçmesini de temenni etti.

KAMP MORALLİ BAŞLADI

Sivas Belediyespor takımı, otelin futbol sahasında ilk antrenmanına çıktı. Teknik Direktör Özer Karadaş ve yardımcıları nezaretinde ısınma, koşu ve pas çalışması yapan futbolcular, ardından çift kale maç yaptı. Yeşil-beyazlı oyuncuların kampta moralli olduğu da öğrenildi.

8 OCAK´A KADAR DEVAM EDECEK

Yeşil-beyazlı ekip, ligin ikinci devresinin hazırlıklarına 8 Ocak Salı gününe kadar sürdürecek. Antalya´daki kamp programı Karadaş ve ekibinin hazırladığı günlük antrenman programına göre devam de edecek. Sivas temsilcisi ayrıca kamp dahilinde 2 de hazırlık maçı yapacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü