USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Beyaz önlüklerini giydiler

Beyaz önlüklerini giydiler

Beyaz önlüklerini giydiler
25-11-2022 07:00
Google News

Hatice KOYUNCU YİĞİT

4 Eylül Kültür Merkezi Keykavus Salonu’nda gerçekleştirilen programa SCÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Alim, Sivas Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr. Fatih Uçar, dekanlar, müdürler, akademisyenler, öğrenciler ile aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program SCÜ Diş Hekimliği Fakültesi tanıtım filmi izletildi. Programın ilk açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yekbaş, “Öğrencilerimiz gerçekten çok şanslı. Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesinde alanında uzman ve yetenekli hocalarımız bulunuyor. Diş Hekimliği Fakültemiz öncü bir fakültedir. O yüzden Sivas şehrini seçmekle çok iyi bir karar vermiş oldunuz. İyi birer diş hekimi olarak mezun olacaksınız. Hepinize şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu ise, “Sizler Anadolu’nun yükselen bir değeri haline gelen bir üniversiteye ve sürekli gelişen bir fakülteye adım attınız. Buradaki eğitim hayatınız boyunca bunu sürekli gözlemleme şansınız olacak.” şeklinde konuştu.

Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr. Fatih Uçar da, “Mezun olmadan önce not kaygısına bağlı kalmadan kendinizi geliştirmenizi şiddetle öneriyorum çünkü fakülte Türkiye’deki sayılı fakültelerden birinde eğitim alıyorsunuz. Bizler, Sivas Diş Hekimleri Odası olarak siz ilerideki meslektaşlarımız için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz.” dedi.

Konuşmaların ardından protokol tarafından öğrencilere önlükleri giydirildi.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü