USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

BİLEREK YAPIYORLAR

BİLEREK YAPIYORLAR

BİLEREK YAPIYORLAR
24-11-2021 07:00
Google News

NURETTİN ÇUKURYURT

Süper Lig 13. haftasında Başakşehir’e konuk olan ve 2-1 mağlup olan Demir Grup Sivasspor, ligde galibiyet hasretini 6 maça çıkardı ve alt sıralara doğru düşüşünü sürdürdü.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Başakşehir maçını değerlendirerek ilk yarıda buldukları ancak iptal edilen gol hakkında hakemlere eleştirilerde bulundu.

“ÇOK CANIMIZ YANDI”

Başakşehir maçında hakemden çok canlarının yandığı söyleyen Çalımbay, “Başakşehir’e puan ve puanlar için gitmiştik. Beraberliği düşünmem, kazanmak için oynarım. Başakşehir maça iyi başladı. İyi bir grafikleri var. Oyunu bırakmadık. Bize faul vardı ilk golde. Caner’i düşürdüler. İkinciyi yedik. Devreye kadar idare ettik. İkinci yarı iyi oynadık. Çok da güzel pozisyonlar yakaladık ve birini değerlendirebildik. Futbolculuk hayatımda bu kadar kart görmedim. Maçın hakemini anlamıyorum. Böyle bir golü nasıl vermedi. Rakip oyuncular bile kalecilerine kızıyorlar. Bu hakemler bilerek yapıyorlar. Belki de Sivasspor’a bilerek yapıyorlar. Hakemden çok canımız yandı” dedi.

“HAKEMLER İYİ OLSUN DİYORUZ AMA…”

Hakemlerin Sivasspor’a bilerek hata yaptıklarını vurgulayan Rıza Çalımbay, “Hakemler benim maçımda işi bıraktı, gol attı. Adana Demirspor maçı oynadık adam bizim oyuncumuza yumruk atıyor, hakem göremiyor VAR’a gidiyor vermiyor. Kesinlikle bilerek yapıyorlar. Bana kart gösteriyor. Sadece bu gol dedim. Küfür etmedim. Hakemler iyi olsun diyoruz ama ilişkileri çok zayıf. Kulüpler Birliği’nden hakemler için öneri kağıdı geldi ve bize de soruldu. Birinci olarak iletişim ve VAR hakemlerini yazdım. VAR hakemi nedeniyle maçı verdik. İkinci yarı biz bu maçı kaybetmeyi hak etmedik. İlk yarı istediğimiz gibi değil ama ikinci yarı muhteşem bir maç oynadık” ifadesini kullandı.

“BANA GÖRE SİVAS’I EZİYORLAR”

İleriki haftalarda toparlanacaklarını ifade eden Çalımbay, “4 büyükler gibi onlar gibi değiliz. Geniş kadromuz yok. İki tane eksik olduğu zaman sıkıntı yaşıyoruz. Bunları düzelteceğiz. Ben Sivasspor’a söz verdim. Çalıştığım sürece diye İlk 5’te olacak diye. Bundan sonra yapacağımıza inanıyorum. Arkadaşlarımıza çok güveniyoruz. Bazı arkadaşlarımızdan istediğimiz verimi alamıyorum. Sadece bizim çok iyi bir galibiyete ihtiyacımız var. Hakem arkadaşlar maçın kaderini belli ediyor ya ona üzülüyorum. Teknik direktörleri tanıması lazım. Bana göre Sivas’ı eziyorlar. Şu golü önemli maçta Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon’a vermesin, göreyim. Türk futbolu adına üzülüyorum. Şöyle, maçın kaderini hakemler belirlemesin. Hakem arkadaşı hiç affetmiyorum” şeklinde konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
27.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü