USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

BİLGİN; "HİZMETKAR OLMAYA GELDİM" - video

BİLGİN; "HİZMETKAR OLMAYA GELDİM" - video

BİLGİN;
03-12-2018 07:59
Google News

?PRENSİBİMİZ ORTAK AKIL OLACAK?

Ak Parti adayı Bilgin, bu seçimlerin temelinde ?Gönül Belediyeciliği´ teması olduğunu vurgulayarak, ?Biz hizmet edeceğiz, yol yapacağız, su ve temizlik sorunu olmayacak ama ondan da önemlisi hemşerilerimizin gönlüne gireceğiz. Ne yapacaksak  birlikte yapacağız. Bir mahalleye hizmet yapacağımız zaman muhtarımız başta olmak üzere mahalle sakinleriyle istişareler yapacağız. İstişare ve ortak akıl bizim dönemimizde şaşmaz prensibimiz olacak. Şehrin tüm renklerinin, Sivil toplum örgütlerinin, şehirde bulunan mahallede yaşayan vatandaşımızın sözü bizim için önemli olacak. Katılımcı bir belediyecilikle Sivas´ımızı daha iyi bir noktaya taşıyacağız. Milletimizin hizmetkârlığına talip olduğumuz bu yolda gece gündüz demeden çalışacağız. Unutmayınız kim ne derse desin Belediyecilik AK Partinin işidir.? dedi.

BESTE KURT

Ak Parti´nin Sivas kurmaylarıyla birlikte şehrimize gelen Belediye Başkan adayı Hilmi Bilgin´in ilk mesajı, ortak akıl vurgusu oldu. Bilgin, ?Bu sultan şehre hizmetkar olmaya geldim. Ne yapacaksak birlikte, ortak akılla, istişare ederek yapacağız. Katılımcı Belediyecilikle Sivas´ımızı daha iyi bir noktaya taşıyacağız?dedi.

Aliağa Cami sokakta yağmura rağmen toplanan ve kendisini karşılayan kalabalığa hitap eden Ak Parti adayı Bilgin, bu seçimlerin temasının ?Gönül Belediyeciliği´ olduğunu vurgulayarak, ?Biz hizmet edeceğiz, yol yapacağız, su ve temizlik sorunu olmayacak ama ondan da önemlisi hemşerilerimizin gönlüne gireceğiz. Ne yapacaksak  birlikte yapacağız. Bir mahalleye hizmet yapacağımız zaman muhtarımız başta olmak üzere mahalle sakinleriyle istişareler yapacağız. İstişare ve ortak akıl bizim dönemimizde şaşmaz prensibimiz olacak. Şehrin tüm renklerinin, Sivil toplum örgütlerinin, şehirde bulunan mahallede yaşayan vatandaşımızın sözü bizim için önemli olacak. Katılımcı bir belediyecilikle Sivas´ımızı daha iyi bir noktaya taşıyacağız. Milletimizin hizmetkârlığına talip olduğumuz bu yolda gece gündüz demeden çalışacağız. Unutmayınız kim ne derse desin Belediyecilik AK Partinin işidir.?dedi.

?REİSİMİZİN SELAMI VAR?

Sivas´a Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın selamını getirdiğini de söyleyen Ak Parti adayı Bilgin,  ?Sivas´a ve sizlere selamı var. Bu süreçte Ak Parti´mize ve Sivas´ımıza hizmet etmek üzere yola çıkan tüm kardeşlerimizin hepsi birbirinden değerlidir, hepsi hizmete layıktır. Bugün ben değil biz diyerek AK Partiye hizmet etmiş tüm kadrolarımızla birlikte bir kez daha Sultan Şehre hizmet etmek için huzurlarınızdayız. Sivas´ımızda önemli çalışmalar yapan Sami Aydın başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah kara sevdamız Sivas´a bundan sonraki dönemde de birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. AK Parti insana hizmet etmeyi görev bilen bir partidir. 2004 yılında da Sivas´ta AK Parti Belediyeciliği şehre vizyon getirdi, Sultan Şehrimizin çehresini değiştirdi. Biz de bu çalışmalarımızı Sayın Bakanımız İsmet Yılmaz´ın önderliğinde, Milletvekillerimizle ve AK Partimizin değerli üyeleriyle devam ettireceğiz. AK Parti Belediyeciliğinin temelinde 1994 ruhu vardır. 1994 yılında Erdoğan İstanbul Belediye Başkanı olduğu zaman suları akmayan, çöp yığını olan bir şehir vardı. Erdoğan anlayışı bugün İstanbul´u dünyanın merkezi haline getirdi. Bizde 94 ruhuyla şehrimize hizmet ediyoruz. 2004 yılında başlatılan AK Parti Belediyeciliği, 2019 Nisan ayında da aynı ruhla devam edecek.?dedi.

TAM KADROYLA

Ak Parti adayı Hilmi Bilgin´i parti binası önünde, milletvekilleri İsmet Yılmaz, Habip Soluk, Semiha Ekinci, İl Başkanı Hakan Aksu ve yönetimi, Merkez ilçe Başkanı Tarık Eminoğlu, Gençlik ve Kadın kolları mensupları ile çok sayıda partili karşılarken, Belediye Başkanı Sami Aydın´ın olmadığı gözlendi.

?ADAYIMIZI DESTEKLİYORUM?

Tanıtımda konuşan ve Hilmi Bilgin´i desteklediğini vurgulayan Ak Parti İl Başkanı Hakan Aksu, ?Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın kararıyla Sivas adayımız Hilmi Bilgin olmuştur. Ben de AK Parti İl Başkanı olarak adayımız Hilmi Bilgin´i destekliyorum. İnanıyorum ki 31 Mart gecesi tüm Türkiye Sivas´ı konuşacak, Sivas´tan bahsedecek. Seçim süreci boyunca Sivas merkezde ilçelerimizde ve köylerimizde çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. AK Parti´nin Sivas´ımıza memleketimize yaptığı çalışmaları anlatacağız. 16 yıllık süreçte aklınıza gelecek her alanda yatırımlarımızı gerçekleştirdik. Bundan sonraki dönemde de gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Mevcut Belediye Başkanımız Sami Aydın da Sivas´ta önemli çalışmalara imza atmıştır. Ben Sami Başkanımıza da yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.?dedi.

?EMANETİN EMANETİMİZDİR REİS?

Sağanak yağışın başlaması üzerine ?Bu rahmet 31 Mart´ta sandıklara yansıyacaktır? diyerek konuşmasına başlayan  AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci ise, ?Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi 31 Martta da Türkiye´ye büyük bir mesaj vereceğiz. Buradan Cumhurbaşkanımız Erdoğan´a sesleniyorum. Emanetin emanetimizdir Reis, gözün arkada kalmasın. 31 Mart´a kadar bütün teşkilatlarımızla Sivas merkez, bütün ilçelerimiz ve beldelerimizi gezeceğiz?dedi.

?PROJELER DEVAM EDECEK?

AK Parti Sivas Milletvekili Habip Soluk da, ?Sivas´ın tozlu sokaklarını asfalt yollar haline getiren yeşil alanları oluşturan iki dönem AK Parti´de Belediye Başkanlığı yapmış olan Sami Aydın´a Sivas adına şahsım adına teşekkür ediyorum. Kerpiçten evler modern bir şehir haline döndü. Ben Hilmi Bey´in karakterini kişiliğini biliyorum. Dolayısıyla Sami Başkan´ın devam eden projeleri devam ettireceğini ve Sivas´ı bir adım daha büyütecek projelere imza atacağına da inanıyorum.? Diye konuştu.  

?BİLGİN´E DESTEK,  AYDIN´A TEŞEKKÜR?

Daha sonra konuşan AK Parti Sivas Milletvekili Ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı İsmet Yılmaz ise ?Hilmi Bey rahmetle geldi, İnşallah rahmet Hilmi Bey ile devam edecek. AK Partimiz tarafından Sivas adayı gösterilen Hilmi kardeşimizle birlikte ya Allah Bismillah demek için buradayız. Allah yüzünüzü ak eylesin. Yeni bir döneme başlıyoruz. Sivas´ımıza iki dönem Belediye Başkanlığı yapmış olan Sami Aydın kardeşime ve onun çalışma ekibine teşekkür ediyorum. Şimdi hizmet bayrağını taşımaya Hilmi Bilgin kardeşimiz aday. Hilmi kardeşimizi hem AK Parti, hem de Sivas´ımız iyi tanır. Sivas´a yapılan her hizmette Hilmi Bilgin kardeşimizin emeği, katkısı vardır. Hilmi kardeşimiz bundan sonra da Sivas Belediye Başkanı olarak daha iyi hizmet edecek. İnşallah 4 ayda kapısını çalmadığımız kimse olmayacak, tokalaşmadığımız kimse kalmayacak. Derdiyle ilgilenmediğimiz kimse kalmayacak. İnşallah 31 Mart akşamı Hilmi Bilgin kardeşimizle birlikte Sivas´a rahmet gelecek. Gün birlik ve beraberlik, kardeşliğimizi pekiştirme günüdür.?dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü