USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

BİR AY SONRA AÇIKLANACAK

BİR AY SONRA AÇIKLANACAK

BİR AY SONRA AÇIKLANACAK
01-01-2019 07:38
Google News

Erhan CEYLAN/

Vali Salih Ayhan, Sivas Çalıştayı´nda güzel fikirlerin ortaya çıktığını belirterek, ilgi gösterenlerle medyaya teşekkür etti, ?Sonuçlar bir ay sonra açıklanacak? dedi.

Sivas´ın ekonomik, sosyal ve kültürel durumunun ele alındığı Sivas Çalıştayı´nda ortaya çıkan sonuçların sonuna kadar takip edileceğini vurgulayan Vali Ayhan, ?Ortak Akılla Yarınlara sloganıyla yola çıktığımız süreç devam edecek. Çalıştay´da Sivas için ben yaptım, biz yaptık değil hep beraber bir şeyler yapmanın mutluluğunu yaşadık. Çalıştaydan güzel fikirler çıktı. Bu sonuçları sonuna kadar takip edeceğiz, üzerimize düşeni yapacağız. İlimizin ekonomik, kültürel ve sosyal istişaresinin ve yol haritasının belirlenmesi noktasında Sivaslılar büyük hassasiyet göstererek destek verdi. Cumhuriyet Üniversitemiz akademisyenleri ile yanımızda yer aldı. Bu çalıştay bir anlamda şehir-üniversite kaynaşmasının da en büyük örneği oldu. Herkesin bu şehre dair bir fikri ve düşüncesi vardı, bunu da burada ortaya koyma fırsatı buldu. Çalıştayda bunların paylaşıldığı bir sinerji ortaya çıktı? dedi.

?EMİN ADIMLARLA İLERLEYECEĞİZ?

400´e yakın katılımcının iştirak ederek, 42 moderatör gözetiminde fikirlerini söylediği Çalıştay´ın yanı sıra Valiliği´nin resmi web sitesinde de ?Bir Fikrim Var´ portalı ile milyonlarca Sivaslının düşüncesine kapıların açıldığını hatırlatan Vali Ayhan, hedeflere emin adımlarla ilerleyeceklerini belirterek, şunları vurguladı.

 ?Bu masalardan çıkan proje ve fikirler üst kurullarda değerlendirilmeye başlandı. Bu çalışma yaklaşık bir sürecek ve sonrasında ortaya çıkan çalıştay raporu kamuoyu ile paylaşılacak?dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
05.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü