USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BİRLEŞTİRMEK İÇİN ADAYIZ

BİRLEŞTİRMEK İÇİN ADAYIZ

BİRLEŞTİRMEK İÇİN ADAYIZ
28-10-2021 07:00
Google News

Sivas’ta öğrenci ve personel taşımacılığı hizmeti veren Haluk Köksal, Sivas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Hedefleri hakkında bilgi veren Köksal, “Odamızda, esnaf grupları arasında rekabet var. Biz birliktelik oluşturacağız ve projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.

Yüksel MENEKŞE

2020 Ocak ayında gerçekleştirilecek olan Sivas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimlerinde adaylığını açıklayan Haluk Köksal, yönetimi ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Köksal, “Şoförler Odasının seçimi 2022 Ocak ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Bizler de ekibimizle yola çıktık ve adaylığımızı koyduk. Hizmet için, odamızı bir yerlere getirmek için, esnafımıza daha iyi koşullarla yardımcı olmak için aday olduk. Malum pandemiden dolayı bütün esnaf sıkıntılı idi. Bu tabi dünya genelinde bir sıkıntı oldu. Ama en büyük sıkıntıları çeken esnaf taşımacılık yapan esnafımız oldu. Okulların kapanması ile servis işletmecilerimiz çok mağdur oldu. Ekonomik ve sosyal anlamda çok sıkıntılar yaşandı.

Odamız bizim gözümüzde esnafımıza çok faydalı olduğuna inanmıyoruz. Maddi veya manevi bir destek de bulunmadı. Bunların hiç birini biz odamızda görmedik. Ayrıca odamızın günden güne eriyen bir vizyonu olduğunu görüyoruz. Sivas Şoförler Odası sadece şoförlere hizmet veren bir bina, kurum değil. Sivas halkına da hizmet vermekte. Orada plaka işlemleri var ruhsat işlemleri var. Bu anlamda da Sivas’a faydalı olmadı. İnsanlar orada yoruldu plaka almak için. Bu gibi sorunları çözeceğiz. En büyük hedefimiz; şuanda şoförler odasında grup grup esnaf arkadaşlarımız var. Taksici, kamyoncu, otobüsçü, servisçi, kamyonetçi. Yani kendi içimizde de branşlarımız var. İçimizde bir ayrımcılık oluştuğunu görüyoruz.  Bunu kaynaştırmamız lazım, tekrar bir araya gelmemiz lazım. Bu birliktelik olmadığı zaman ne odamız eski vizyonuna kavuşacak, ne de esnafımız kaynaşarak ticaret yapacak. Bunun yanında bir çok proje ile göreve talibiz.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü