USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Birlikte Sahada Olacağız

Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, birim amirleriyle bir araya gelerek, “Hep birlikte sahada olacağız. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin etkin bir şekilde uygulanması için yürütülen tüm çalışmalar başta olmak üzere bakanlığımızca hayata geçirilen tüm uygulamaların birebir takibini yapacağız" dedi.

Birlikte Sahada Olacağız
25-09-2024 10:39
SİVAS
Google News

Sultan ÖZKARAMAN/

Birim amirleri değerlendirme toplantısı Millî Eğitim Müdürü Necati Yener başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in başkanlığında 81 ilin milli eğitim müdürlerinin katılımı ile 21 Eylül'de gerçekleştirilen İl Milli Eğitim Müdürleri Toplantısında gündeme gelen konu başlıkları ele alındı.

Bu kapsamda ilde yürütülen ve yürütülmesi planlanan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda konuşan Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılına ilişkin yayımlanan bakanlık genelgelerine dikkat çekerek, hayata geçirilen uygulamaların yakından takip edilmesini istedi. Yener, "Hep birlikte sahada olacağız. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin etkin bir şekilde uygulanması için yürütülen tüm çalışmalar başta olmak üzere bakanlığımızca hayata geçirilen tüm uygulamaların birebir takibini yapacağız" dedi.

Sivas haber vatandaş haberler sondakika Sivaslılar Eğitim öğretim birlikte bakanlar

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü