USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?BİZ BU İŞE GÖVDEMİZİ KOYDUK?

?BİZ BU İŞE GÖVDEMİZİ KOYDUK?

?BİZ BU İŞE GÖVDEMİZİ KOYDUK?
21-09-2017 07:59
Google News

TSO adayı Eken ekibiyle birlikte basının karşısına çıktı, hedefini açıkladı ;

GELİŞME İÇİN

DEĞİŞİM ŞART

Ekibiyle basının karşısına çıkan

TSO adayı EKEN iddialı konuştu :

 

Ticaret ve Sanayi Odası´nda yıllardır Osman Yıldırım´ın oturduğu Başkanlık koltuğuna aday olan, işadamı Mustafa Eken dün ekibiyle birlikte basınla buluştu, Oda´nın kendilerine 4 yıl önceki eski listeleri vermesine eleştirdi, ?Seçime gölge düşürüyorlar, etik ve ahlaki değil, Biz bu işe gövdemizi koyduk ve sonuna kadar mücadele edeceğiz?dedi.

?GELİŞİM İÇİN DEĞİŞİM ŞART?

Adaylığını açıkladıktan sonra Oda yönetimi ve personeline ?tüm adaylara eşit davranılması? yönünde hatırlatmada bulunduğunu söyleyen Mustafa Eken ?Buna rağmen bize 4 yıl önceki listeleri vermişler, kendileri TOBB´dan gelen yeni listeyle çalışıyorlar. Bu etik ve ahlaki değil, seçimin tarafsızlığına gölge düşürüyor. Oda personelini buradan uyarıyorum, her adaya adil davranılmalıdır.?dedi.

?DESTEKTEN, MOTİVASYONUMUZ ARTTI?

Ekibinde her meslek gurubunda kendilerini ispat etmiş, duyarlılık taşıyan adayların bulunduğunu vurgulayan Eken, ?Bu zamana kadar yaptığımız çalışmalarda üyelerden gördüğümüz tasvip ve destek bizleri ziyadesiyle mutlu ederek motivasyonumuzu artırdı. Çok sevdiğim Sultan Şehir Sivas´a katkı sağlamak ve hizmet etmek en büyük arzumuzdur. Büyük düşünmek hayalcilik değil, hayalleri gerçeğe dönüştürmektir? dedi.

 

GÖKHAN KARA

Ticaret ve Sanayi Odası´nda 15 yıldır Osman Yıldırım´ın oturduğu Başkanlık koltuğuna aday olan Doğa Okullarının sahibi işadamı Mustafa Eken, hedefini ?Gelişim için değişim şart? diyerek açıkladı.   Oda Yönetimi ve personelini sert dille eleştiren Eken,  kendilerine 4 yıl önceki eski listelerin verilerek önlerinin kesilmek istendiğini ileri sürerek ?Bize 4 yıl önceki listeleri verdiler. Kendileri TOBB´dan gelen yeni listeyle çalışıyorlar. Bu etik ve ahlaki değil, seçimin tarafsızlığına gölge düşürüyorlar, bir kez daha uyarıyorum, oda personeli her adaya eşit ve adil davranmalıdır, biz bu işe gövdemizi koyduk ve sonuna kadar mücadele edeceğiz? dedi.

?MOTİVASYONUMUZ ARTTI?

Özel bir cafede dün düzenlenen kahvaltılı  toplantıda ekibiyle birlikte basının karşısına çıkan TSO adayı Eken, amaçlarının çok sevdiğini söylediği Sivas´a hizmet etmek olduğunu belirterek, ?Bunun için yola çıktık. Ekibimde her meslek gurubundan seçkin, duyarlı ve çalışkan isimler var. Şahsım ve birlikte hareket ettiğim arkadaşlarımın düsturu karşılık beklemeden, özlemini duyduğumuz Sivas´ımıza katkı sağlamaktır. Hizmet sahalarında kendilerini ispat etmiş duyarlılık taşıyan adaylarımızın oda mensuplarımızdan tasvip görmesi bizleri ziyadesiyle mutlu ederek motivasyonumuzu  artırmıştır? dedi.

?YÖNETİMİ VE ODAYI UYARIYORUZ?     

Bir ay kadar öncesinde adaylığını açıkladığında ilk uyarısını oda yönetimi ve personeli ile ilgili yaptığını da belirten Mustafa Eken ?Açıklamamı yaptığım gün mevcut yönetime, oda personelimize, seçime katılan tüm Meclis üyesi adayı arkadaşlarımıza eşit ve adil davranması konusunda hatırlatma ve uyarılarda bulundum. Çünkü herkesin seçme ve seçilme hakkı vardır. Ama bu uyarılarımıza rağmen mevcut yönetimdeki arkadaşlar ve oda personelimiz tamamen yanlı bir şekilde çalışmalara devam etmektedir. Bu davranışları seçimin tarafsızlığına gölge düşürmektedir. Halen bizlere 4 yıl önceki listeler verilirken, kendileri TOBB´dan gelen yeni listelerle çalışma yapıyorlar. Yönetimden, bir an önce bu tavırlardan vazgeçerek kanunların ve oda tüzüğünün gerektirdiği şekilde seçimleri yürütmelerini istiyoruz.?dedi.

?BU İŞE GÖVDEMİZİ KOYDUK?

Başkan adayı Eken, odadan meslek grupları listesini almaya giden arkadaşlarına 100 lira karşılığında 4 yıl önceki  listelerin verilmesine sert tepki göstererek,  ?Bize verilen listelerde sadece firmaların isim ve adresleri yazıyor. Ne bir açıklama, ne bir telefon numarası nede bir yetkili ismi var. Hiçbir şey yok. Bu listeyi alan arkadaşlarımız mahalle mahalle, kapı kapı geziyorlar. Acaba adres nerede diye arıyorlar. Çoğunu bulamıyoruz, adres değiştirmişler. Bu tamamen bizim çalışmaları engellemektir.  Seçime yaklaşık 1 ay kaldı. Biz bu 1 aylık seçime nasıl hazırlanacağız. Bazı üyelerin üyelikleri aidatlarını ödemedikleri için askıya alınmış. Bunları üyelere daha öncesinden yönetimin hatırlatması gerekiyordu. Bunları bildirmek için elimizde bir liste yok. Şuan aslında sıkıntılı bir seçim sürecindeyiz. Biz bu listelerle mağdur oluyoruz, zaman kaybediyoruz. Bu mağduriyeti herkesin bilmesini istiyoruz. Biz bu işe gövdemizi koyduk ve sonuna kadar mücadele edeceğiz?dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
01.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü