USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BORSA´DAN GELENEKSEL İFTAR

BORSA´DAN GELENEKSEL İFTAR

BORSA´DAN GELENEKSEL İFTAR
30-05-2019 07:45
Google News

Hayrullah AĞKAŞ

Ticaret Borsası tarafından üyelerine yönelik her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programı basın mensupları ve Hafik ve Ulaş ilçeleri ile il merkezindeki üyelerin yoğun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Düzenlenen iftar yemeğine Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Meclis Başkanı İhsan Aksoy, Meclis Üyeleri, Basın Mensupları, Borsa Üyeleri ve misafirler katıldı.

İftar sonrası konuşma yapan Başkan Hastaoğlu, ?Borsamızın her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programlarını tüm ilçelerimizdeki üyelerimizin katılımı ile tamamladık. Bugün ise Hafik ve Ulaş ilçelerimiz ile Sivas merkezde bulunan üyelerimizde dâhil olmak üzere Siz değerli konuklarımızla tekrar bir arada olmanın mutluluğu içerisindeyiz? dedi.

Ramazan´ın birlik, beraberlik ve paylaşma ayı olduğunu vurgulayan Başkan Hastaoğlu, ?Dostların bir araya gelmesi, kucaklaşmasıdır. İşte biz de bu mübarek günde bir aile sofrasında buluştuk. Bu güzel günün getirdiği bereketin ülkemizin ve İslam Âleminin tamamına yayılmasını, bu bereketin sadece sofralarımızda değil kalplerimize de intikal etmesini temenni ediyorum.  Hepinizin Ramazan Ayı´nı, önümüzdeki Cuma günü idrak edeceğimiz Bin Aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramı´nı şimdiden kutluyorum? diye konuştu.

İftar programı yapılan dua ile son buldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü