USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BORSA´dan İFTAR YEMEĞİ

BORSA´dan İFTAR YEMEĞİ

BORSA´dan İFTAR YEMEĞİ
08-06-2018 07:55
Google News

Beste KURT /

Ticaret Borsası geleneksel hale getirdiği iftar programında üyelerine ve ailelerine iftar yemeği düzenledi.

Taştanlar Düğün Salonu´nda verilen iftara borsa üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve yönetimi programa katılan davetliler ile tek tek ilgilendi.

İftar öncesi bir konuşma yapan Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, ?Borsamız tarafından düzenlenen geleneksel iftar programına katılan tüm davetlilere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah´ımıza şükürler olsun ki her yıl 11 ayın sultanı olan Ramazan Ayı dolayısıyla bir araya geliyoruz. Bu güzel günün getirdiği bereketin ülkemizin ve İslam Âleminin tamamına yayılmasını, bu bereketin sadece sofralarımızda değil kalplerimize de intikal etmesini temenni ediyorum. Cenabı Allah hepimizi sevdiklerimizle beraber mübarek Ramazan Bayramımıza kavuşturması dileğiyle? dedi.

?AMACIMIZ BİRLİK ve BERABERLİK?

Hastaoğlu ?Daha önceki günlerde ilçelerimize gittik, ilçelerimizdeki üyelerimizle iftarlarımızı yaptık. Bu bağlamda bugün de ilimiz merkezdeki organ üyelerimizle bir araya geldik. Herkesin evinde bir kazan kaynıyor, kimsenin bu iftarlara ihtiyacı yok ama bizim buradaki asıl amacımız birlik ve beraberlik. Bildiğiniz gibi Peygamber efendimizin bir hadisi var, ?Ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır´ diyor. İşte biz bu rahmeti sizlerin sayesinde burada gerçekleştiriyoruz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bildiğiniz üzere çok yakın zamanda seçimlerimizi yaptık. Seçimlerimizde ben ve ekibime gösterdiğiniz teveccühten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin? diye konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü