USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

BORSA´YA AKREDİTASYON BELGESİ

BORSA´YA AKREDİTASYON BELGESİ

BORSA´YA AKREDİTASYON BELGESİ
02-03-2019 07:39
Google News

Erhan CEYLAN/

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Akreditasyon Sertifika Töreni düzenlendi. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, oda ve borsa başkanlarının katılımıyla TOBB Konferans salonunda geçtiğimiz gün gerçekleştirilen törende, Sivas Ticaret Borsası, Akreditasyon Sertifikası alarak, ?Akredite Borsa? unvanını sürdürdü.

Akreditasyon Sertifikasını TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu´nun elinden alan Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, 2014 yılından bu yana sürdürdükleri akreditasyon çalışmalarını bir kez daha başarıyla tamamladıklarını söyledi.

Hastaoğlu, ?Oda ve borsaların Avrupa standartlarında 5 yıldızlı hizmet vermelerine imkan sağlayan akredite sistemine dahil olan ve akredite borsa uygulaması çerçevesinde Sivas Ticaret Borsası´nda hizmet kalitesini Avrupa standartlarına çıkarmayı amaçlayan çalışmalar yapılmıştık. 2016 yılında akredite oda unvanını elde eden odamız, geçtiğimiz yılsonunda yapılan denetimlerin ardından başarısını devam ettirerek, ikinci defa bu sertifikayı almaya hak kazandı. Bu belgeyi Sivas´ımıza ve borsamıza kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum? dedi.

Akreditasyon Sertifika Töreni´ne Hastaoğlu´na Yönetim Kurulu Üyeleri Hilmi Gül, Tahsin Gülbahar, Tarık Günhan, Haluk Yağcı, Meclis Üyesi Engin Ekşioğlu, Sami Aygül, Genel Sekreter Sema Görcün ile Akreditasyon Sorumlusu Ahmet Kaçmaz da eşlik ettik.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü