USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

?BU ACI HEPİMİZİN?

?BU ACI HEPİMİZİN?

?BU ACI HEPİMİZİN?
03-07-2018 07:59
Google News

Gökhan KARA /

                Vali Davut Gül, Madımak olaylarının 25´nci yıldönümü nedeniyle yaptığı değerlendirmede, ?Bu acı onların acısı olduğu kadar Sivas´ın genelinin, milletimizin, devletimizin acısıdır?dedi.

                Madımak olaylarının 25´inci yıldönümü nedeniyle eskiden Madımak oteli olan olayların bir bölümünün meydana geldiği, eski Belediye sokaktaki Bilim ve Kültür Merkezi´nde devlet adına düzenlenen anma törenine Vali Davut Gül, AK Parti Milletvekili Sivas Semiha Ekinci, CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, TSO Başkanı Mustafa Eken, Cem Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Döner ile il protokolü ve STK temsilcileri katıldı.

?BU ACI HEPİMİZİN?

Anı köşesine karanfil bırakan Vali Gül, hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileyerek, ?Bu acı onların acısı olduğu kadar Sivas´ın genelinin, milletimizin, devletimizin acısıdır. O dönem hem Sivas olayları hem de Başbağlar ülkemizi bir çatışma ortamına sürüklemek isteyen karanlık ellerin bir planıydı. Çok şükür milletimizin feraseti sayesinde bu plan tutmadı, tutmayacak? dedi.

?TEŞEKKÜR EDİYORUM?

Farklılıkları zenginlik kabul ettiklerini vurgulayan Vali Gül, ?Türkiye Cumhuriyeti´nin her bir vatandaşı, Türkiye Cumhuriyeti için birbirinden kıymetlidir. Bu vesileyle bir kez daha hem dışarıdan gelen hemşehrilerimize hem de burada anmaya katılan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.? diye konuştu.

Anı köşesine 25.yıl anısına karanfil bırakan devlet arkanı daha sonra Bilim ve Kültür Merkezinden ayrıldı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü