USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bülent Hocadan Ali Şaşal Vural’a Tebrik

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Konya maçının ardından, yaptığı kurtarışlar nedeniyle alınan 1 puanda pay sahibi olan kaleci Ali Şaşal Vural'ı performansından dolayı tebrik etti.

Bülent Hocadan Ali Şaşal Vural’a Tebrik
22-09-2024 10:41
SİVAS
Google News

Sultan ÖZKARAMAN/

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Net Global Sivasspor, deplasmanda Konyaspor ile golsüz berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, oynadıkları oyunla 1 puanı hak ettiklerini vurguladı.

Uygun, “80 dakika, istediğimiz, arzuladığımız en azından oyun anlayışıyla rakibe yaptığımız analizle elimizdeki kadro yapısıyla çok da iyi geçirdik. Pozisyonlar bulduk, değerlendiremedik. Sonra son 10 dakikada da Ali Hoca’yı bir kez daha tebrik ediyorum. Gerçekten son 10 dakikadaki en az 5’e yakın gol pozisyonuyla bugün maçın kahramanlarından biri Ali Şaşal ise bunun da nedeni Konyaspor’un son 10 dakikadaki gösterdiği performans. Tabii biz değişiklikler yapmak, oyuncu değiştirmek kadrodaki özellikle 7-8 tane özel, önemli futbolcumuzun sakatlıkları bizim gerçek performansımızı göstermese bile oynadığımız oyunla 1 puanı hak ettik. İki taraf da puanları paylaştı. Konyaspor taraftarına, camiasına, yeni sezonda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
21.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü