USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bülent Uygun’a Büyük Tepki Var!

Sivasspor’un genç oyuncusu Emirhan Başyiğit, kırmızı-beyazlı takımda bir türlü forma şansı bulamıyor. Sıkça U20 Milli Takıma çağırılan ve forma giyen Emirhan, Sivasspor’da yedek kalıyor. Teknik Direktör Bülent Uygun ise Emirhan’ı oynatmayarak tepkilere yol açıyor.

Bülent Uygun’a Büyük Tepki Var!
09-10-2024 12:31
SİVAS
Google News

Demet KARAKUŞ/

Net Global Sivasspor’da kötü gidişat devam ederken, uzun süredir tepkilerin odağında Teknik Direktör Bülent Uygun’un takımdaki genç oyunculara forma şansı vermemesi de tepkilere yol açıyor.

U20 Milli Takımda çok sayıda forma giyen Sivasspor’un genç oyuncusu Emirhan Başyiğit, kırmızı-beyazlı takımda bir türlü forma şansı bulamıyor.

Teknik Direktör Bülent Uygun, genç oyuncuyu hemen hemen her maç kulübede bekletiyor. Uygun yaptığı açıklamalarında gençlere önem verdiğini söylerken, başarılı oyuncu Emirhan’ı oynatmayarak da tepkilere yol açıyor.

“BÜLENT UYGUN DA CESARET YOK”

Futbolseverler bu durum karşısında Teknik Direktör Bülent Uygun’a büyük tepki gösteriyor. Futbolseverler sosyal medya üzerinden Uygun’a tepki paylaşımında bulunarak, “Ya milli takım hocaları bir şey bilmiyor, yada Bülent Uygun. Servet Çetin cesaret ve ısrarla Yunus Emre Konak’ı oynatıp kulübe milyon dolarlar kazandırdı. Bülent Uygun da bu cesaret yok. Emirhan gibi genç bir yetenek var ve hoca oynatmıyor. Samba Camara ondan daha mı iyi. Ayıptır, günahtır. O gencecik futbolcuyu yedek kulübesinde bekletiyor. Emirhan hemen hemen her milli maç zamanı milli takıma çağırılıyor ama ne hikmetse bizim takımımızda forma giyemiyor” şeklinde yorum yaptılar.

TARAFTARLAR OYNAMASINI BEKLİYOR

Spor camiası ve taraftarlar da Emirhan Başyiğit’in bundan sonraki maçlarda oynayıp oynamayacağını merak ediyor. Taraftarlar, ligin 9. haftasında Sivasspor ile Hatayspor arasında oynanacak olan maçta Emirhan’ın görev almasını bekliyor.

SADECE 2 MAÇTA FORMA GİYDİ

19 yaşındaki oyuncu, 6 kez milli takıma davet edilirken Sivasspor’da bir türlü forma şansı bulamadı. Genç defans oyuncusu bu sezon sadece Trabzonspor ve Kayserispor maçında forma giyerken söz konusu maçlarda da ikinci yarı oyundan alındı. Emirhan daha sonra oynanan 6 maçta yedek bekletildi.

 


Editor : DEMET KARAKUŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
09.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
Günün Karikatürü