USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Bülent Uygun'a Yakışmayan Hareket!

Net Global Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Atakaş Hatayspor maçı sonrası soyunma odasına giderken yanına giden Sivassporlu Yönetici Faruk Taşseten’in kolunu sinirli bir şekilde itti. Taraftarlar da bu duruma sosyal medyadan büyük tepki gösterdi.

Bülent Uygun'a Yakışmayan Hareket!
22-10-2024 11:48
SİVAS
Google News

AYDIN DELİKTAŞ

Süper Lig'de inişli çıkışlı bir grafik çizen Sivasspor, 9. haftadaki maçta Hatayspor’u 3-2 mağlup etti ancak tepkilerin odağında yine Teknik Direktör Bülent Uygun vardı.

Sezon başından bu yana oynattığı futbol nedeniyle eleştirilerin hedefi olan Uygun’un Hatayspor maçındaki davranışları dikkatlerden kaçmadı.

Maç esnasında zaman zaman hakeme, futbolculara ve taraftara sinirlenerek el kol hareketleri yapan Bülent Uygun, maç sonu da Sivasspor Yöneticisine yaptığı hareket ile tepki topladı.

KAMERALARA YANSIDI

Maçın bitiş düdüğünün ardından Sivasspor As Başkanlarından Faruk Taşseten, Bülent Uygun’un yanına gitti. O sırada Uygun, Taşseten’in kolunu iterek sinirli bir şekilde soyunma odasına girdi. Uygun’un bu davranışı kameralara da yansıdı.

“O ARTİSTLİK NEYİN NESİ”

Maç sonu taraftarlar da sosyal medya üzerinden yine Bülent Uygun’a tepki yağdırdı. Taraftarlar, Uygun’un bu davranışını kınayarak, “Bir hocanın bir yöneticiye bu şekilde davranması büyük yanlış. Maçı kazanmışsın, o sinir, o artistlik neyin nesi. Sen yöneticinin kolunu nasıl itersin. Kabadayı gibi hareketleri var hocanın. Biran önce kendine gelmeli. Sivasspor yönetimini de bu duruma biran önce el atması gerekiyor” şeklinde yorum yaptılar.

 


Editor : Aydın DELİKTAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE
22.10.2024
PUAN DURUMU
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
Günün Karikatürü