USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Bülent Uygun'dan Dikkat Çeken Açıklama

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, hafta sonu Gaziantep FK maçına ilişkin gazetecilere açıklamada bulundu. Uygun, “Kendi evimizde kazanarak hem onları mutlu etmek istiyoruz hem de bu süreç içerisinde yeni yapılanmanın eksiklerini tamamlamak adına böyle bir galibiyete ihtiyacımız var. İyi bir takım olduğunu da biliyoruz” dedi.

Bülent Uygun'dan Dikkat Çeken Açıklama
10-09-2024 12:03
SİVAS
Google News

HAKAN KALELİ

Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in 5. hafta maçında 14 Cumartesi günü sahasında Gaziantep FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik Direktör Bülent Uygun antrenman öncesi, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Uygun, hafta sonu Gaziantep FK ile oynayacakları maça ilişkin, “Milli maç arasından dolayı milli takımımızın son maçtaki galibiyetinden dolayı tebrik ediyoruz, kutluyoruz. İnşallah hedeflerimize doğru Türk milli takım olarak en güzel şekilde devam eder. Bizler de tabii Türk futbolunda birçok sorunlarla ilgili söylemlerde bulunuyoruz zaten. Malum sahalarımızın durumu ortada. Bununla beraber genel anlamda eksikler var. Herkes bu milli maç arasında bunları en iyi şekilde tamamlamaya çalıştığı düşüncesindeyim. Bizim de aramıza çok geç katılan, 3 ay sonra katılan, yaklaşık 5 tane arkadaşımızın 4’ünü en az bu arada hazırladık. Gaziantep FK gibi çok önemli ve güçlü bir takıma karşı maç yapacağız kendi evimizde. Burada 12. takımın sahibi olan taraftarların itici güç olması lazım. Zor bir maçta onların desteğiyle kendi evimizde kazanarak hem onları mutlu etmek istiyoruz hem de bu süreç içerisinde yeni yapılanmanın eksiklerini tamamlamak adına böyle bir galibiyete ihtiyacımız var. İyi bir takım olduğunu da biliyoruz. Kadro yapısı itibariyle de iyi bir kadroya sahipler. Zor bir maç bizi bekliyor ama kazanan taraf Allah'ın izniyle inşallah biz oluruz” dedi.

“EMRE MOR’U TAKIMIMDA GÖRMEK İSTERİM”

Bir gazetecinin, “Emre Mor’un ismi Sivasspor ile anılıyor. Neler söylersiniz?” şeklinde sorusuna, “Ben yönetime belli isimleri zikrettim, vermiştim. Zaten o zamandan bu zamana hep bu anlamda çalışıyorlar. Bunların arasında bugün Türkiye liginde oynayan 4-5 isimle beraber büyük takımlarımızdaki futbolcularımız da var. Emre Mor’u tabii ilk bulan kişi desem yanlış olmam. Yani Fatih Terim Hocama ilk söyleyen kişiyim ben. İzleyince çok beğenmiştim. Çok enteresan ve çok yetenek, Emre’yi çok beğenirim. Çok zor hayat şartları yaşayıp ama çok kaliteli ve çok yetenekli bir futbolcu. Olursa tabii ki mutlu olurum. Yönetimimize biri sağ açık olmak üzere özellikle süratli olması anlamında söylüyorum, bir kenar adamı 2 tane de Türk almak zorundayız. Alternatifi yaratmak zorundayız. Orta saha anlamında alternatifimiz yok. Dün itibariyle gençlerimizle Sivas Dört Eylül Futbol Kulübü takımıyla BAL liginde olan takımla hazırlık yaptık. O maçta bile galip gelemediler. Dolayısıyla gençlerimizin oynamaya ihtiyacı var. O yüzden elimizdeki Türk alternatifini arttırmak zorundayız ve kadro yapımızı genişletelim ki rekabet ortaya çıksın. Lig uzun bir maraton. Sakatlıkları var, psikolojik sorunlar oluyor bunların hepsinin üstesinden gelmek için böyle bir kadroyu geniş yapmaya çalışıyoruz” diye cevap verdi.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Fenerbahçe513+11
2Galatasaray412+11
3Başakşehir FK410+6
4Beşiktaş410+6
5Eyüpspor59+4
6Konyaspor57-1
7Sivasspor57-1
8Antalyaspor57-3
9Göztepe46+2
10Samsunspor46+1
11Kasımpaşa55-2
12Çaykur Rizespor54-10
13Trabzonspor330
14Gaziantep FK33-1
15Alanyaspor53-5
16Bodrum FK53-5
17Kayserispor32-1
18Hatayspor52-5
19Adana Demirspor51-7
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü