USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bülent Uygun’dan Takım Açıklaması!

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, taraftarlara iyi bir takım izletmek için çalıştıklarını söyledi. Uygun, “Ligi forse etmek için genel anlamda Sivasspor'un mantalitesini, oyun felsefesini, oyun anlayışını, geçiş oyunlarını, taktik oyunlarını, sistem oyunlarını hepsini yapabilen, iyi bir takımı sevenlerimize Yiğidolara, izleteceğiz inşallah” dedi.

Bülent Uygun’dan  Takım Açıklaması!
21-08-2024 10:20
SİVAS
Google News

HAKAN KALELİ

Net Global Sivasspor’da Teknik Direktör Bülent Uygun, antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu.

İlk önce 2-1 kazandıkları Kayserispor maçını değerlendiren Uygun, 10 kişi kalmalarına rağmen güzel bir galibiyet aldıklarını vurguladı.

Zorlu deplasmandan 3 puanla dönmenin mutluluk verici olduğunu söyleyen Uygun, “Ligimiz yeniden başladı. Her şey zor. Herkes yeni bir takım kurmaya çalışıyor. Malum Kayserispor’da eldeki kadroyu korumakla beraber transfer yasakları vardı. Bazı zaaflar yaşıyorlardı. Burak Yılmaz gibi çok genç ki Türk futboluna 15 yıl boyunca damgasını vurmuş, çok özel bir futbolcunun antrenörlük deneyiminde ikinci sezonu. İyi bir takıma karşı iyi bir sistemle ve geçiş oyunlarını iyi yapan bir takıma karşı deplasmanda galip gelmek gerçekten bizim adımıza çok mutluluk verici” dedi.

“17 KİŞİ GİTTİ, 4 KİŞİ GELDİ”

Transfer çalışmalarına yönelik yöneltilen soruya Uygun, “Malum biz de 17 kişi gitti, yerine 4 arkadaş geldi. Şimdi bir arkadaş daha geliyor inşallah. Dolayısıyla transfer bitene kadar 2-3 arkadaş daha alacağız. Ligi forse etmek için genel anlamda Sivasspor'un mantalitesini, oyun felsefesini, oyun anlayışını, geçiş oyunlarını, taktik oyunlarını, sistem oyunlarını hepsini yapabilen, iyi bir takımı sevenlerimize Yiğidolara, izleteceğiz inşallah” dedi.

“EYÜPSPOR’UN KALİTELİ BİR KADROSU VAR”

Uygun son olarak, hafta sonu Eyüpspor ile oynayacakları maçın zor geçeceğini de ifade ederek, “Arda Turan kardeşimize yeni antrenörlük hayatında başarılar diliyorum. Kendisi dünya çapında kulüplerimizde oynayarak Türkiye'nin gururu oldu. Çok özel ve kaliteli bir çocuktur. Kendisi de gerçekten Türk futboluna çok güzel hizmetler etmişti. Ona da hayatında başarılar diliyorum. Pendik'le Eyüpspor'un birleşimi, iki kardeş kulüp, iki can kulüp, aynı kişiler tarafından yönetilen kulübün birleşimiyle Eyüpspor şimdi artık hayata geçirildi. Bu Eyüpspor'da birbirinden kaliteli yetenekli birçok bütün futbolcuları bir takımda topladı. O yüzden de iyi bir kadro ve kalitesini yakalamış durumdalar. Son maçında da zaten bunu fazlasıyla gösterdiler. Zor bir maç ama biz yine kendi evimizde, kendi seyircimizle, Allah'ın izniyle inşallah kazanan taraf olup, taraftarımızı mutlu edip en azından milli maç arasına çok güçlü girebilmek adına, yeni gelen arkadaşların da iyi bir performans vermesini sağlamak adına galibiyetlerle kapatmak istiyoruz ki, o süreci daha iyi geçirelim diye” şeklinde konuştu.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
12.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü