USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bülent Uygun’dan Taraftara İlginç Cevap!

Net Global Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, sosyal medyadan kendisini ve oyun sistemini eleştiren taraftara ilginç bir şekilde cevap verdi. Uygun, “Gel seni oynatayım yeğen” cevabını verdi.

Bülent Uygun’dan Taraftara İlginç Cevap!
23-09-2024 11:56
SİVAS
Google News

HAKAN KALELİ

Net Global Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Konyaspor ile golsüz berabere kaldı.

Karşılaşmanın ardından Sivassporlu taraftarlar sosyal medya üzerinden maç hakkında paylaşımlar yaparak yorum paylaştılar.

Bir taraftar da sosyal medya üzerinden Bülent Uygun’un fotoğrafının altına ‘İstifa’ yorumu yazdı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise, bu yoruma cevap verdi. Uygun, yazan taraftarı etiketleyerek, “Tazminatımı öde edeceğim memlekete yararı olmayan adam olarak” yanıtını verdi.

YORUMA CEVAP VERDİ

Başka bir Sivasspor taraftarı ise ‘Ali Şaşal 1 puan sana yazılır. Kayıp iki puan inadına 90 dakika Emrah’ı oynatan Bülent kabadayıya yazılır’ yorumunu paylaştı. Teknik Direktör Uygun’un da bu yoruma cevabı gecikmedi. Uygun, yazan taraftarı etiketleyerek, “Gel seni oynatayım yeğen” cevabını paylaştı.

TARAFTARLAR TEPKİLİ!

Bülent Uygun’un taraftarların yorumlarının altına vermiş olduğu bu cevaplar sosyal medyada gündem oldu. Taraftarlar cevapları ekran fotoğrafı alarak paylaşırken, Uygun’a tepki gösterdiler. Uygun’un bu hafta içerisinde yapacağı basın açıklamasında konuya ilişkin bir cevap vermesi bekleniyor.

sivas son dakika    sivas ekspres, ekspres.com ekspres haberler ekspres son dakika

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü