USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Bülent Uygun Rakiplere Övgüler Yağdırıyor

Net Global Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, bu hafta da Göztepe’yi övmesi tepkilere yol açtı. Hemen hemen her hafta rakipleri öven Uygun bu hafta da, “Göztepe, taraftarı ve camiasıyla büyük bir takım. Özellikle kurulduğu yıllarda Avrupa'da yaptığı başarılarıyla İzmir'in en büyük camiası. Zor bir deplasmana gidiyoruz” dedi.

Bülent Uygun Rakiplere Övgüler Yağdırıyor
02-10-2024 10:02
SİVAS
Google News
DEMET KARAKUŞ
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Net Global Sivasspor deplasmanda Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Antrenman öncesinde Teknik Direktör Bülent Uygun, basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak hafta sonu Göztepe ile oynayacakları maçı değerlendirdi.
Göztepe maçının zor geçeceğini söyleyen ve rakibe övgüler yağdıran Uygun, “Göztepe, taraftarı ve camiasıyla büyük bir takım. Özellikle kurulduğu yıllarda Avrupa'da yaptığı başarılarıyla İzmir'in en büyük camiası. Zor bir deplasmana gidiyoruz. Bu sezon da avantajları yabancı bir başkanlarının olması Avrupa'dan transfer anlamında istediği adamları alabiliyor olması ve oynadıkları futbola da baktığımız zaman gerçekten iyi bir takıma karşı zor bir maç bizi bekliyor” dedi.
“EN İYİ TAKTİĞİ UYGULAYACAĞIZ”
Milli maç öncesi Göztepe maçını kazanıp camiayı mutlu etmek istediklerini dile getiren Uygun, “Biz de milli maç arasına girerken en iyi şekilde süreyi değerlendirmek istiyoruz. 3 puan adına sahadaki oyun anlayışımız, sistemimiz, özellikle rakibe karşı yapacağımız analizlerle, uygulayacağımız taktiği en iyi şekilde yapıp oradan puanlarla dönerek taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
SON HAFTALARDA RAKİPLERİ ÖVÜYOR!
Son haftalarda rakip takımları överek açıklamalar yapan Teknik Direktör Bülent Uygun’un bu hafta da Göztepe’yi övmesi tepkilere yol açtı. Geçtiğimiz hafta oynanan Rams Başakşehir ve ondan önceki hafta ki Konya maçında rakiplere övgüler yağdırması Sivassporluların tepkisini topluyor.
CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 16.00’DA
Göztepe ile Net Global Sivasspor 05 Ekim Cumartesi günü karşı karşıya gelecek. Saat 16.00’da başlayacak olan müsabaka Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
02.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü