USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

BÜYÜK ÜSTA SİVAS´TA EĞİTİM VERDİ

BÜYÜK ÜSTA SİVAS´TA EĞİTİM VERDİ

BÜYÜK ÜSTA SİVAS´TA EĞİTİM VERDİ
22-05-2018 07:00
Google News

 

Sezer Satranç Akademi Gençlikspor ve Spor Kulübü, Satrançta büyük ustalardan Grand Master Kıvanç Haznedaroğlu´nu Sivas´a getirdi. Cumartesi ve Pazar günleri Sezer Satranç ve Akademi Gençlik ve Spor Kulübü´nde öğrencilerle bir araya gelen Haznedaroğlu, öğrencilerle iki gün süren satranç kampı yaptı. Küçük satranççılarla yakından ilgilenen ve onlarla satranç oynayan Haznedaroğlu, yaptığı iki günlük kampta satranç konusunda öğrencilerin gelişimlerine önemli katkılar yaptı. Haznedaroğlu´nun iki günlük Sivas kampına ise ilgi yoğun oldu.

AZGIN: ÇOK MEMNUN KALDIK

Sezer Satranç Akademi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sezer Azgın, büyük ustayı Sivas´ta konuk etmekten gurur duyduklarını söyledi. İki gün süren kamptan birçok şeyler öğrendiklerini ifade eden Azgın, ? Kulüp olarak büyük ustayı her ay Sivas´a getirmeyi ve sporcularla kamplar yapmayı planlamaktayız. İki gün Sivas´ta yaptığı kamptan önemli geri dönüşümler aldık. Ustadan çocuklarımızın öğreneceği şeyler var. Kulüp olarak büyük ustayı Sivas´a getirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. ? dedi.

İL TEMSİLCİSİ KESKİN: TEŞEKKÜR ETTİ

Satranç İl Temsilcisi Melike Kaya Keskin, Grand Master Kıvanç Haznedaroğlu´nun Sivas´a gelmesinin ve Sivas´ta iki gün kamp yapmasının kendilerini sevindirdiğini söyledi. Önemli bir ismi Sivas´ta konuk eden ve onları sporcularıyla buluşturan Sezer Satranç Akademi yetkililerine teşekkür eden Keskin, ? İldeki potansiyelimiz çok iyi durumda. Kıvanç Haznedaroğlu gibi ustaların Sivas´a gelmesi ve sporcularla bir araya gelmesi bizleri mutlu ediyor. Ustaların il satrancının gelişimine önemli katkılar yapacağından eminim.? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü