USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Büyük sorumluluklarımız var

Büyük sorumluluklarımız var

Büyük sorumluluklarımız var
22-10-2022 07:00
Google News

Uğur YİĞİT

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Divriği’ye kazandırılan şehirlerarası otogarın açılışı dün gerçekleştirildi.

Otogarın açılışına CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan programın açılışını Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök gerçekleştirildi. İlçeye yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Gök; destek veren herkese teşekkür etti.

Gök’ün ardından konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Cumhuriyetimizin 100. yılına doğru gidiyoruz. Bir 100 yıllık çınar Cumhuriyet. Aynı zamanda bize muazzam bir sorumluluk da veriyor. Büyük heyecanla 100. yılı kutlayacağız ama ülkemizin 2. yüzyılına coşkuyla ve hep birlikte erişmek adına büyük bir mücadelenin içerisinde olacağız. Heyecanımız hiç dinmedi, dinmeyecek. Demokrasi mücadelesinde nasıl el birliği yaptığımızı ortaya koymuş insanlarız. Gerçekten önümüzdeki yüzyıla çok sorumluluğumuz var. Başta çocuklarımıza ve gençlerimize. 2023’te iktidarımızda mutlaka gençlerimizin sorunlarını çözeceğiz. Otogarımız hayırlı uğurlu olsun. Yüzleriniz hep gülsün. Moraliniz hep yüksek olsun” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ise “Bu güzel iş birliğinden doğan açılışta bulunmaktan son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Biz bu iş birliğini birçok yerde yaşıyoruz. Sayın Başkanımız sadece İstanbul’un sorunlarını değil Anadolu’nun hangi köşesinde olursa olsun siyasi parti de ayırmaksızın sorunların çözümü için yoğun bir mücadele veriyor. Bu otogarın farklı bir projesini de geçtiğimiz aylarda Ardahan’da açtık. Divriği’de bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, projemiz ilçemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından şehirlerarası otogarın açılışı gerçekleştirildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü