USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

ÇANAKKALE SERGİSİ

ÇANAKKALE SERGİSİ

ÇANAKKALE SERGİSİ
23-03-2019 07:26
Google News

Burcu CELLAT/

Vali Salih Ayhan, Lütfi Abay ilkokul öğrencileri tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi´nin 104. Yıldönümü sebebiyle hazırlanan ?Destanın Adı Çanakkale´ konulu serginin açılışını yaptı. İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, okula adı verilen işadamı Lütfi Abay, eşi Necla Abay ile öğretmen ve öğrencilerin katıldığı sergide ilgi gördü.

Açılışın ardından öğrencilerin yaptığı çalışmaları inceleyen Vali Ayhan, 104 yıl önce yokluklar içerisinde vatanın bağımsızlığı için canlarını feda edan ecdadın tarihe altın harflerle geçtiğini belirterek, ?Çocuklarımız hazırladıkları bu anlamlı sergiyle bir kez daha bizlere Çanakkale ruhunu hissettirdi? dedi.

Eğitime her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyleyen işadamı Abay ise binaların ruhsuz birer varlık olduğunu, ona ruh verenin ise öğretmen ve öğrenciler olduğunu vurguladı.

Abay, ?Bu ruhu yaşatmak için el ele vererek daha çok çalışmamız gerekiyor. Eğitimde kaliteyi yakalamak ve başarılı bir nesil yetiştirmek en temel görevimiz olmalı? diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü