USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

ÇEDAŞ´tan geleneksel iftar

ÇEDAŞ´tan geleneksel iftar

ÇEDAŞ´tan geleneksel iftar
08-06-2017 07:57
Google News

ÇEDAŞ geleneksel İftar programında kurum personeli, Şehit aileleri ve Gaziler ile bir araya geldi.

Erhan CEYLAN/

Sivas, Tokat ve Yozgat´ta 920 bin aboneye hizmet veren ÇEDAŞ, Hisar düğün salonunda geleneksel iftar programı düzenledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nazım Yakut, İŞKUR İl Müdürü Hikmet Canpolat, ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, şehit aileleri, gaziler, muhtarlar ve ÇEDAŞ kurum personelinin katıldığı iftarda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Kuran´ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programı hep birlikte dua edilip oruçların açılmasının ardından ney dinletisi ve semazen gösterimi ile devam etti.

MEMNUNİYETİ ARTIŞI

İftar programının ardından kısa bir selamlama konuşması yapan ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, bir süre önce Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yapılan müşteri memnuniyeti anketinde ÇEDAŞ´ın önemli bir başarı elde ettiğini gördüklerini söyledi.

Müşteri memnuniyetinde yüzde 70 oranına yükseldiklerini bildiren Genel Müdür Akboğa, ?Öncelikli amacımız bölgemize en iyi hizmeti birlik ve beraberlik içerisinde sunmaktır. Bu gece misafirlerimiz arasında şehit ve gazi ailelerimizde var, bu vatan uğruna birlik ve beraberliğimiz için, şahadet makamına erişen bütün şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyor ve bir kez daha onları saygı ve şükranla anıyorum, tüm çalışanlarımıza da başarılar diliyorum? dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
02.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü