USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

ÇEDAŞ´tan KALİTE PROTOKOLÜ

ÇEDAŞ´tan KALİTE PROTOKOLÜ

ÇEDAŞ´tan KALİTE PROTOKOLÜ
21-07-2017 07:56
Google News

Erhan CEYLAN/

Elektrik dağıtım sektöründe öncü ve örnek şirket olma hedefi ile yatırım, tesis ve Ar-Ge faaliyetlerinin yanı sıra kurumsal kültürü geliştirmeye yönelik çalışma yürüten Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ), Kalite Derneği tarafından yürütülen Ulusal Kalite Hareketi´nin parçası oldu.

Ulusal Kalite bilincinin geliştirilmesi ve mükemmellik modeli uygulamalarının yaygınlaştırılmasının ilk adımı olarak görülen Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesini imzalayan ÇEDAŞ, kalite standartlarını yükseltecek.

KALİTE PROTOKOLÜNE İMZA

Dün ÇEDAŞ Genel Müdürlüğünde Kalite Derneği tarafından başlatılan Ulusal Kalite Hareketi sürecine katılmak adına ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa ile Kalite Derneği Genel Sekreteri Semih Ersun tarafından protokol imzalandı.

İmza törenine Akboğa ve Ersun´un yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, İş-Kur İl Müdürü Hikmet Canpolat, Ticaret İl Müdürü Selim Baş, Muhtarlar Derneği Başkanı Duran Koç ile ÇEDAŞ yöneticileri katıldı.

Elektrik dağıtım sektöründe sahadaki uygulama ve hizmetleriyle öncü olan ÇEDAŞ´ın hizmet kalitesini belgelemek amacıyla KalDer tarafından başlatılan Ulusal Kalite Hareketi sürecine katıldıklarını söyleyen Akboğa, kalite yolunda önemli adımlar attıklarını belirterek, protokolün hayırlı olmasını diledi.

KalDer´in güçlü eğitmen ve danışman kadrosuyla kalite bilincinin gelişmesi ve yayılmasında önemli rol üstlendiğini ifade eden KalDer Genel Sekreteri Ersun ise sadece özel sektörün değil, kamu kuruluşlarının da rehberi haline geldiklerini kaydetti.

Ulusal Kalite Hareketinde katılımcı kuruluş sayısının 600´ü geçtiğini de vurgulayan Ersun, ?KalDer olarak rekabetçi ve sürdürülebilir kalkınma anlayışının yaratılmasını önemsiyoruz. Bu sebeple paylaşmanın önemine inanıyoruz. Ulusal kalite Hareketi hız kesmeden yayılımını sürdürecektir? dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
03.10.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü