USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

CEPHELER TEK TİP OLACAK

CEPHELER TEK TİP OLACAK

CEPHELER TEK TİP OLACAK
18-04-2019 07:55
Google News

Hayrullah AĞKAŞ

Tarihi Kent Meydanı Cephe Düzenlemesi projesi kapsamında esnaf ve mülkiyet sahipleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, ?Proje kapsamında çatıları yenileyeceğiz. Tüm çatılar kiremit çatı haline gelecek. Anten kirliliği de ortadan kalkmış olacak. Cephelerin tek tip olmasını sağlayacağız. Ayrıca projeyi tamamen Belediye kaynaklarıyla yapacağız? dedi.

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Tarihi Kent Meydanı Cephe Düzenleme Projesi kapsamında mülkiyet sahipleri ve esnaflarla istişare toplantısında bir araya geldi. Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda Başkan Bilgin, proje hakkında açıklamalarda bulunarak, mülkiyet sahiplerinden ve esnaftan gelen soruları yanıtladı.

31 Mart seçimlerinin ardından göreve başladıklarını belirten Belediye Başkanı Bilgin, ?31 Mart´ta önümüzdeki 5 yıl boyunca şehrimize hizmet edecek kadrolarla ilgili seçimini yaptı. Bizler de seçim döneminde söylediğimiz, milletimizin de bizlere ihtiyaç olarak aktardığı hizmetleri hızla hayata geçirmek ve şehrimizi daha ileri bir noktaya götürmek için çalışmalarımıza başladık? dedi.

Seçim süreci boyunca şehre yapılacak her eserde, her projede ortak akla ve istişareye önem vereceklerini ifade ettiklerini belirten Başkan Bilgin, ?Hizmet götüreceğimiz hemşerilerimizle birlikte her konuyu istişare edip, değerlendirerek, o işlemi nasıl yaparsak daha faydalı oluruz, vatandaşlarımızı mutlu ederiz, bunun derdindeyiz. İnşallah bundan sonra yapacağımız tüm çalışmalarda yine muhataplarımızla toplantılar yaparak, ortak aklı ortaya koymaya gayret göstereceğiz. Projelerimizi bu doğrultuda hayata geçireceğiz? diye konuştu.

Bu doğrultuda kent meydanı cephe düzenlemesi projesi kapsamında buradaki esnaf ve apartman sakinleriyle istişarede bulunmak üzere bir araya geldiklerini kaydeden Başkan Bilgin, ?Proje kapsamında Aynalı Çarşı´nın yanından başlayarak, Taçsaray Apartmanı´nın sonuna kadar bu alanda tarihi kent meydanına uygun bir cephe düzenlemesi yapacağız. Proje kapsamında çatıları yenileyeceğiz. Tüm çatılar kiremit çatı haline gelecek. Çatılardaki anten kirliliği de ortadan kalkmış olacak. Cephelerin tek tip olmasını sağlayacağız? dedi.

Proje kapsamında mantolaması olmayan tüm binaların da yalıtımının da Belediye tarafından yapılacağına değinen Başkan Bilgin, ?Buradaki en önemli husus apartman altındaki dükkânlarda da aynı şekilde düzenleme yapılacak. Önümüzde bir ihale süreci var. Yapım aşamasında da muhakkak ki bir takım sıkıntılar olacaktır. Bu konuda sizlerin hoşgörüsüne sığınıyoruz. Daha önceki toplantılarda dükkân sahipleri ve kat sahiplerinden katkı alalım olarak bir düşünce ortaya çıkmıştı. Ama biz Çevre ve Şehircilik Bakanımızla da görüştük. İnşallah sizlerden alacağımız katkıyı biz Ankara´dan buraya getirteceğiz. Buradaki mülk sahiplerimizden ve esnafımızdan her hangi bir katkı almadan, tamamen Belediye kaynaklarıyla projeyi hayata geçireceğiz? ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Bilgin, konuşmasının ardından esnaflardan gelen soruları yanıtlayarak, projenin işleyişi hakkında bilgiler verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü