USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

ÇETİNDERE, ?GENÇLERİN ÖNÜ AÇIK?

ÇETİNDERE, ?GENÇLERİN ÖNÜ AÇIK?

ÇETİNDERE, ?GENÇLERİN ÖNÜ AÇIK?
10-08-2017 07:00
Google News

Sivas´ın Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcilerinden Demirspor´da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Sezon öncesi 1. etap kamp çalışmalarını Sivas´ta yaptığı antrenmanlarla sürdüren Demirspor´da teknik direktör Ahmet Çetindere, yeni sezonda başarılı olmak için çok çalışmalarının gerektiğini söyledi. Sezona genç bir kadro yapısıyla giriş yapmanın hesabını yaptıklarını belirten Çetindere, ? Zor bir sezon bizi bekliyor. Genç bir kadro ile sahalarda olacağız. Gençlerin hepsinin önü açık. Benim bulunduğum yerde hak eden genç formayı giyer.  Bu sezon gençlerden beklendim bir hayli fazla? dedi. Yeni sezon öncesinde Demirspor Teknik Direktörü Ahmet Çetindere´nin Gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamalardan terlenenler ise şöyle;

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Demirspor Teknik Direktörü Ahmet Çetindere, sezonu ekip olarak bitirebilecekleri en üst yerde bitirmek istediklerini söyledi. Çetindere, ?Sezon öncesinde çalışmalarımız devam ediyor. Bazı eksikliklerimiz var. Bunları giderme adına yönetim kurulumuzdaki çalışmalar devam ediyor. Sezona Sivas´a yakışır bir bölgesel lig ekibi olarak başlamak istiyoruz. En azından bu ligde kulübümüzün kalıcı olmasını istiyoruz. Bu sezon statü değişti. Gelecek sezon Sivas´ın Bölgesel Amatör Lig´de bir takımı kalacak. Onun için bu sezon ligde mücadele edecek ekipler için çok ama çok zor olacak. Demirspor olarak hedefimiz ligi bitirebileceğimiz en üst sırada bitirmek? dedi.

TEKNİK KADROMA GÜVENİM TAM

Demirspor Teknik Direktörü Ahmet Çetindere, yeni sezonda yola çıktığı teknik ekibine güveninin tam olduğunu söyledi. Yeni sezonda Nihat Sayyar, Samet Yıldırım´ın yardımcı, Sebahattin Yıldız´ın kaleci antrenörü Yavuz Pat´ın masör olarak ekibinde yer alacağına belirten Çetindere, işinde deneyimli hocalarla yola çıkmanın rahatlığını yaşadığını dile getirdi.

GENÇLER İÇİN BÜYÜK ŞANS

Demirspor´un yeni sezonda sahalarda genç bir kadro ile yer alacağını belirten teknik direktör Ahmet Çetindere, ? Yeni sezonda bölgesel ligde Sivas´ın iki ekibi olacak. Demirspor ve Şarkışla Belediyespor yeni sezonda bölgesel ligde mücadele verecek. Bizim ekibimizin yaş ortalaması geçen seneye göre bir hayli düştü. Yani yeni sezonda genç bir Demirspor müsabakalarda yer alacak. Gençler için bu sezon büyük bir şans olacak. Kadromuzdaki gençlerin bu şansı iyi değerlendirmelerini bekliyorum? diye konuştu.

TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ BİTMEDİ

Demirspor Teknik Direktörü Ahmet Çetindere, Sivas ve Demirspor´da transfer arayışlarının ve çalışmalarının bitmeyeceğini dile getirdi. Genç teknik adam, ?Demirspor da transfer bitmez. Onun için çalışmalar bitmedi. Eksik bölgelerimiz için arayışlarımız devam ediyor. Eksik bölgelere genç isimleri transfer etmeyi düşünüyoruz. Sivas´ta ve Demirspor da transfer söylentileri ve transfer çalışmaları bitmez? ifadelerini kullandı.

İKİNCİ ETAP KAMPI İL DIŞINDA

Demirspor yeni sezon için ikinci etap kamp çalışmalarını il dışında yapacak. Kamp yapacakları yerin netlik kazanmadığını kaydeden teknik direktör Ahmet Çetindere, ?Şuan sezon öncesi 1. etap kamp çalışmalarımız devam ediyor. İkinci etap kamp çalışmalarımız il dışında olacak. Onunla ilgili hazırlıklarımız sürüyor. Gençlerin 1. etap kampındaki çalışmalarından memnunum. İkinci etap kampına yeni sezonda kadroda düşündüğümüz isimlerle gideceğiz. Ekinci etap kampında hazırlık müsabakaları oynamaya başlayacağız? dedi.

AMATÖR İLE BU LİG ARASINDA BÜYÜK FARK VAR

Demirspor Teknik Direktörü Ahmet Çetindere, amatör lig ile bölgesel lig arasında büyük farklılıkların olduğunu vurguladı. Kendisinin ve ekibinin istenen tecrübe ve deneyime sahip olduğunu kaydeden Çetindere, ? Görev itibariyle bir üst ligde oynuyorsunuz. Amatör lig ile bölgesel amatör ligde görev yapmak farklı. Bilgi, tecrübe isteyen bir ligde bu sezon görev yapacağız. Bölgesel Lig´de görev yapmak bizim içinde önemli bir tecrübe olacak. Bölgesel Amatör Lig´de çalışacak olmak beni heyecanlandırıyor. Bu ligde başarılı olmayı planlıyor ve çok istiyorum. Bölgesel Amatör Lig yarı profesyonel lig. Benim ve ekibimin bölgesel ligde takım çalıştıracak donanıma sahip olduğunu düşünüyorum? ifadelerini kullandı.

TARAFTARLAR BİZLERİ DESTEKLESİN

Sivaslı futbol severlerden futbol ekiplerini desteklemelerini isteyen Demirspor Teknik Direktörü Ahmet Çetindere, ?Taraftarlarımızın bizi oynayacağımız müsabakalarda desteklemeleri istiyoruz. Sadece biz değil, Sivasspor, Sivas Belediyespor´uda desteklemeleri istiyorum. Demirspor büyük bir camia. Yeni sezonda Demirspor camiamızın bizleri oynayacağız müsabakalarda yalnız bırakmayacaklarını düşünüyorum. Taraftarlarımın desteğiyle yeni sezonda başarılı olmayı istiyoruz? dedi.

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
03.07.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü