USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU, SİVASLILARLA BULUŞTU

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU, SİVASLILARLA BULUŞTU

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU, SİVASLILARLA BULUŞTU
07-03-2017 08:37
Google News

16 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek olan referandumda Sivaslılardan ?Hayır´ oyu talep eden Kılıçdaroğlu, ?Bizi büyük bir macera bekliyor´ dedi.

Nurettin ÇUKURYURT/

İstanbul´da Sivas dernek, federasyon ve vakıf temsilcileri bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 16 Nisan´da neden ?hayır´ diyeceklerini açıkladı.

Mevcut iktidarın referandumda neden ?evet´ diyeceğini seçmenine anlatamadığını öne süren Kılıçdaroğlu, ??Bu kadar sorun varken neden başkanlık sistemiyle ilgileniyoruz birinin çıkıp bize bunu anlatması lazım. Evet deyin diyorlar ama neden evet diyeceklerini anlatamıyorlar. Toplumu kutuplaştırmaya çalışıyorlar, sakın bu tuzağa kimse düşmesin. Bu bir referandum, sadece bugünü değil geleceği de ilgilendiriyor. Burada kutuplaşmaya gitmek, kavga etmek değil bir araya gelip makul bir şekilde konuşmamız lazım? dedi.

Toplantıya, CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, CHP Sivas eski Milletvekili Malik Ecder Özdemir, Sivaslı dernek, federasyon ve vakıf temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda Sivaslı vatandaş katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü