USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

CHP’nin logosunda flaş değişiklik

Cumhuriyet Halk Partisi’nin altı oktan oluşan logosu değişiyor. Yeni logoyu Özgür Özel duyurdu.

CHP’nin logosunda flaş değişiklik
05-08-2024 15:57
SİVAS
Google News

HABER MERKEZİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün Ankara'da düzenlenen CHP Kadın Kolları Kurultayı'nda yaptığı konuşmada, parti logosunda değişime gideceklerini duyurdu.

Özel, 15. Olağan Kadın Kolları Kurultayında Konuştu - Batı Ekspres

Özel, parti logosunda bulunan altı oktan devletçiliği temsil eden okun renk değişikliği yapacaklarını duyurdu. Özel, “Parti logosundaki devletçilik okunun yarısını yeşile, diğer yarısını mora boyayacağız” dedi.

Yeşil rengin çevre dostu projeleri simgelediğini belirten Özel, mor rengin ise kadın-erkek eşitliği için önemli olduğunu vurguladı.

Bu değişikliğin, partinin politikalarını ve ideallerini daha net bir şekilde temsil etmesini amaçladıklarını belirten Özel, yeni logo tasarımının detaylarının ilerleyen günlerde netleştirileceğini ifade etti.

Özgür Özel, 15. Olağan Kadın Kolları Kurultayında - Sonsöz Gazetesi

Özel, şunları söyledi: CHP’nin oklarının en ortasındaki devletçilik okunu, o program kurultayına katacağımız çevreci, doğa dostu ve sürdürülebilir kalkınmaya inanan projeler ve kadın erkek eşitliğine yönelik olan net tutumumuzla geldiğimizde bu devleti nasıl yöneteceğimizi söylerken devletçilik okunun yarısını yeşile yarısını mora boyayacağız. Eşit temsili bu partiye de bu ülkeye de biz getireceğiz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
09.09.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü